bambi

Inbyggd väckarklocka och LCHF synder...
Inte sov Zack nå längre imorse, trots att han somnade 2 ½ timmar senare än vanligt. Prick klockan 6 ska han vakna oavsett hur mycket eller lite han har sovit. Så himla konstigt! Men han kanske tar igen det när han sover under dagen.

Jag kände mig tvungen att väga mig imorse efter att synder igår (tiramisu, champagne, lite chokladmoussetårta) och jag var uppe i 69,7 igen,.. så inte så farligt. Jag kom på att jag syndade lite i tisdags också när sambons familj var här. Dom bjöd på lunch på en kinarestaurang och jag visste inte vad jag skulle ta?!?! Men jag valde kycklingsspett med jordnötssås och åt bara spetten, grönsakerna och kanske 1-2 gafflar med ris. Men allt kändes rätt så sött... så jag vet inte hur LCHF-vänligt det egentligen var... så svårt när man ska äta ute!

Idag blir det kanske ännu mer syndande eftersom vi ska iväg på Nationaldagslunch och jag har ingen aning om vad som bjuds på. Jag vill inte heller ringa och ställa en massa krav på LCHF-vänlig mat... så jag får försöka äta så LCHF-vänligt som möjligt ändå.

Hoppas att ni får en fin nationaldag! Ska ni fira på nåt speciellt sätt??
#1 - Sara

jag ska fira mig själv idag. fyllde år i onsdags och idag kommer släkten hit =)

#2 - Anonym

Väg dig inte varje dag, du blir bara stressad av det. Ett hekto hit eller dit kan ju variera pga vatten och annat. Du sköter dig ju så bra, så en gång per vecka för å kolla av borde ju räcka tycker jag..=)