Klätterapa


Zack är en riktig klätterapa nu för tiden. Han klättrar upp på allt och ska ställa sig upp, mest på knä... men ibland på fötterna också. Han har inte börjat krypa ännu! Han kanske hoppar över det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
Elin (Edvinsmamma)
2009-06-15 @ 20:32:45 Blogg: http://edvinsmamma.blogg.se/

Söta lilla busunge!

Min brorson ställde sig upp innan han började krypa...så det kommer nog det också :)

e
2009-06-15 @ 20:48:59

Jag har en kompis vars son aldrig kröp, inte ställde sej upp heller men när hon ställde honom upp så började han gå alldeles av sej själv :).

Vår son har börjat gå om man håller honom i ena handen, själv vill han inte gå än, men det kommer väl. Han är drygt nio månader. Själv försöker jag att inte tänka så mycket på hur det utvecklas, man vet att vissa börjar gå när de är åtta månader, vissa när de är 18 månader. Ändå känns det som någon sorts hets mammor emellan - hur mycket deras barn kan. Jag försöker att inte ryckas med, men det är svårt. Tycker inte du också att det är jobbigt med all denna hets? Vår son kröp när han var fem månader, men kunde inte sitta förrän han var drygt sju månader! Barn är ju olika, varför jämföra och oroa sej hela tiden? Ändå gör man det! Usch och blä!

Nina
2009-06-15 @ 21:16:47 Blogg: http://ninaruthstrom.blogg.se/

Söt!

Samma med VIlle. Han ålar å står, men krypa vetifan om det blir nått med!?!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback










Beauty Planet