bambi

Vecka 25 - #879 Imagination Wrap


Denna veckas Odd Molly är sommarens finaste kofta, Imagination Wrap. 70% viskos och 30% silke gör så att den känns otroligt lätt och mjuk.

Finns i färgerna: chalk, grey, pink, red och dark powder.

Otroligt lyxiga och välgjorda detaljer så som: härliga tofsar, volanger, virkade spetsar och klädda knappar i ärmsluten. Koftan är stickad på ett sätt upptill och ett annat nertill, vilket är väldigt figursmickrande.



Jag köpte min Imagination Wrap i Odd Molly-butiken. Det var helt och hållet ett impulsköp, men jag blev så kär i den på direkten. Jag valde en i grå eftersom jag har en hel del färgglada mollysar redan, så det kändes som ett bra komplement, men jag har suktat lite efter den i rosa också.

Eftersom Imagination Wrap är så urringad så använder jag helst toppar och klänningar som inte har så mycket urringning. En stor fördel med en sån stor urringning är att man visar upp mycket av det fina plagget som är under och det blir inte så varmt på sommaren.


Det bästa med koftan är ändå att den är väldigt slimmande! Och så gillar jag att den är lite ovanlig  :)



Vad tycker du om Imagination wrap? Du kanske har en? Om du inte har någon, vilken skulle du helst vilja ha och hur skulle du använda den?
#1 - Ina

Den ser helt underbar ut! Jag skulle välja en röd, det skulle sätta piff på min annars (nästan) helt svarta garderob :)

#2 - Bina - som inte kunde låta bli att börja mollyblogga..

Jag har ingen - den är så söt men jag misstänker att den följer varenda icke slät punkt på ryggen och därmed fick den hänga kvar på sin galge när jag var i OM-butiken i februari. Superfin på dig!

#3 - Katinka

Jag funderade faktiskt på den och tyckte den var superfin, men sedan blev det något annat istället. Men i framtiden kanske. Jag tycker den du har i gråt är fin...

#4 - Dennis - 17 år och pappa

Hej!



Är du sugen på att få flera bevakare? Då tycker jag att du ska kolla in min blogg och kategorin "Tävlingar", där har du/din blogg chansen att vinna en hel vecka i en "box", med titeln "Veckans Blogg" eller "Veckans Kommentar". Du kan också vinna en daglig tävling som heter "Dagens kommentar", då du hamnar i en box på höger sida i en dag med de andra, med titeln "Dagens kommentar".



För mer information och regler gå då in på följande länk: http://kalsongmannen.blogg.se/category/tavlingar.html



/Dennis*

#5 - Zun

Jag är tokförtjust i den (och har efterlyst en i Molly Mall ;-) )



Undrar dock över storleken. Är den normal eller stor i storlek? Jag drar normalt S mot XS och oftast strl 1 på Mollysar, men en del är ju lite stora och jag vill inte ha en "säckig" wrap.



/Zun

#6 - Ulrika

LOVE IT:) Din grå var supersnygg!Gillar verkligen koftor som kan användas till allt!

Hoppas ni har en mysig kväll!