bambi

Vecka 27 - #922 Hand emb silk scarf

För första gången så är Veckans Odd Molly en accessoar. Hand emb silk scarf består av den härliga blandningen 65% bomull och 35% silke. Den finns i tre färger: apricot, green och chalk.

Som namnet säger, så är denna scarf handbroderad. Hantverket är som ett konstverk! Man kan sitta och titta på dom olika broderierna hur länge som helst, dom kompletterar varandra så fint:

   Sydd med symaskin       Korsstygn             


 Stjälkstygn           Små tygblommor


Fransarna är gjorda i viskos och är lite ömtåliga. Man får vara försiktig så att man inte fastnar med dom någonstans för då kan dom lossna. Men jag tycker att dom är så vackra, det ser nästan ut som glansigt hår.


Dessa scarfs kan man hitta lite överallt på rea just nu. Jag fick tag i min i chalk på rea på Åhlens City. Jag fingrade lite på den i grönt också. Dom är så otroligt fina, jag skulle verkligen vilja ha en i varje färg! Dom piffar upp vilken tråkig outfit som helst! Perfekt för svala sommarkvällar och perfekt till Mammablogg Galan som jag ska på i helgen!


Har du en Hand emb silk scarf? Vilken i så fall och hur matchar du den? Eller skulle du kanske vilja ha en Hand emb silk scarf? Vilken?
#1 - Linda

Har inget OM plagg alls, men en sån här scarf skulle jag gärna ha... sååååå fina

#2 - Pingla

En liten varning. Man behöver inte ens fastna med tofsarna för att de ska lossna. Det räcker i princip att ha på sig den en dag för att minst en tofs ska lossna. De är för tunga för den tråd de är fästa med.

Jag fick tipset att sy fast tofsarna ett extra varv när jag köpte min. Jag gjorde inte det på en gång och vips var jag av med tre tofsar efter en dag. Trist. Nu är de säkrade med genomskinlig björntråd.

#3 - Bina - everydaymolly

En av mina tofsar satt kvar på väggen i garderoben (av statisk elektricitet)när jag tog ut galgen den hänger på så jag vill absolut uppmana alla att fästa upp dem före användning.



//Bina som förlorat några.

#4 - Anna

Vet du någon webshop som rear ut dom?

#5 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Anna: Jag vet att Tintin hade rea på den gröna!