bambi

Vill du sälja något av dina Odd Molly plagg?
Jag tänkte ta och starta en egen försäljning av begagnade Odd Molly plagg för att komma ifrån alla falska kopior och alla som säljer OM plagg utan att ens ha plaggen.

Till en början så tänkte jag inte ta betalt för detta, men om det blir för mycket extra arbete att samordna så kanske jag tar ut en liten avgift (mindre än Tradera och Blocket). Men först måste vi se hur det fungerar.

Så, om ni har något/några Odd Molly plagg att sälja så kan ni maila mig denna information (mailadress finns i vänstermenyn under min presentation):

1.) Namnet på plagget (om ni vet det)
2.) Storlek
3.) Skick
4.) Med eller utan tags
5.) Finns kvitto?
6.) Pris

7.) Sen måste ni skicka med ett eget foto på plagget, helst då ni har på er plagget. MEN, ni kan även skicka med en vanlig Odd Molly bild (från deras hemsida) så kan jag använda den. Men för att få sälja plagg så MÅSTE jag ha sett ni har plagget i er ägo.

8.) Kontakt: Namn, adress, telefonnummer och mailadress. Detta kommer inte att publiceras (så ni slipper spam). Jag vidarbefodrar alla mail till dig. Så kan ni själva bestämma om ni vill gå vidare med försäljningen via telefon eller mail.


Jag kommer att ha en bild i högermenyn som man kommer kunna klicka på för att komma till försäljningen. Jag funderar på namnet "The Molly Mall" eller "Mollyshoppen" eller nåt liknande? Kom gärna med förslag!


Ditt plagg får ligga kvar till försäljning hur länge du vill. Glöm bara inte att säga till när plagget är sålt så att jag kan ta bort det. Jag tänkte lägga upp plaggen jag får in till försäljning nästa vecka (om det nu kommer in några).

Detta är bara ett första utkast över hur Odd Molly-nätverket kan se ut. Kom jättegärna med förslag på förbättringar!
#1 - Anna

Toppen! Jag tycker gott att du kan ta en liten avgift för de som vill vara med i nätverket. Avgifter brukar skrämma bort oseriösa men också för att du faktiskt kommer att lägga ner arbete på det här! Jag har just nu inget plagg att sälja men det kan nog dyka upp :-)

#2 - Jenny

Toppen! Helt klart en super-idé!! Bilder där plagget sitter PÅ en person är bäst i min mening, då ser man enklast hur det sitter. Lätt att man får en felaktig bild av plaggets längd / bredd om det bara ligger plant på golvet, eller nåt.

Jag väntar på att få handla! :-D

#3 - Ann-Sofie

Jättebre idé! Jag ser fram emot att handla!/Affi

#4 - Linda

Jag själv gillar ej Odd Molly plagg alls MEEN sån reklam som du gör för plaggen och märket borde de faan sponsra dig med kläder för eget bruk tycker jag:)

#5 - Katinka

Ja, men det låter ju jättebra! Jag säljer inte ofta mina Odd Molly plagg, men köper gör jag gärna!

#6 - Bina - som inte kunde låta bli att börja mollyblogga..

Det låter alldeles utmärkt!



Kan man efterlysa plagg också? Jag har en favorit som gick mig förbi på Tradera under tiden jag mailade säljaren och bad om egna bilder =( den kan jag inte riktigt släppa med tanken och det vore ju helt kanon om efterlysning gick för sig!



KRAM

#7 - Ina

Låter kanonbra, bra krav att ha en egen bild där man har plagget på sig det borde förhindra skojerier. Ser fram emot detta!! Molly Mall låter bra tycker jag!:-)

Fick precis en idé till, man kanske kunde få efterlysa Mollysar också eller blir det för mycket?

Mvh Ina

#8 - Anonym

En jättebra idé, tyvärr är jag dålig på att spara på kvitton, en annan sak som är lite svårt vad ska man ta för plaggen????

#9 - Bina - som inte kunde låta bli att börja mollyblogga..

Eller kanske även bytes?

#10 - barnshoppingbloggen

Toppen ju! Jag vill handla!!! =) =)

#11 - Mollie Westlund

Hej

Jag har en helt ny great day tunic i grått med tags (bomull med rosa runt kragen). Jag skulle hellre byta denna mot något snyggt odd molly plagg än att få pengar för den :-)) Någon som vill?

#12 - Anonym

hej jag säljer odd molly på tradera...nytt, gammalt allt..kom in och kika ...heter cleopatra555 som säljaren...mvh kety

#13 - Marie

Hej!

Vilken fin sida.

Har två Odd Molly plagg som jag köpt på rea, men inte har använt, det ena lite för litet och det andra för stort...

1. Silkesblus mönstrad, långärmad, i beige/brunt. Sommaren -08. Köpt i butik i Malmö. Ord pris cirka 1200-1300 kr. Stl 2. Aldrig använd.



2. Flanellblus, 3/4-ärm, kort modell med lite vidd. Beige rutig. Från hösten -08. Stl 3. Även den köpt i Malmö i butiken Factory. Ord pris cirka 1200 kr. Aldrig använd.



Ngn som är intresserad att köpa ngn av dessa?



Mvh

Marie

[email protected]

#14 - tina

Hej

Jag söker en taradiddle dree nr 44 , grå med roser i str 3 eller 4 är det någon som vill sälja sin så hör av er gärna på mobil nr 0768394303 eller på min mail: [email protected] .

MVH Tina

#15 - ulli

SPOILERS

Vilken bra service detta är :-) jag söker med ljus och lykta en tank spoiler och en spoiler underkjol i silke strl 4. Färg? helst grå eller powder - annan färg kan gå bra också!



Hälsningar

Ulli ([email protected])