bambi

Högskoleprovet

Hihi... Oddanncha gissade rätt! Jag ska skriva högskoleprovet imorgon!

Så här är det... Egentligen är det mycket jag vill i livet. Jag skulle vilja starta eget företag, bli psykolog, jobba med ekonomi, mm mm. Det är en massa massa saker jag skulle vilja testa på! Så jag kommer nog inte vara gymnasielärare resten av livet. Så därför skriver jag högskoleprovet.

Men jag kommer nog inte kunna plugga än på ett tag. Vi måste få en stabil ekonomi så att vi klarar av att leva på sambons lön + eventuellt studielån (vet inte om jag får ta mera studielån...?). Så vi får se vad framtiden utvisar.

Sambon ville egentligen också skriva högskoleprovet imorgon, eftersom han tycker sånt är skoj, men någon måste ta hand om plutt! Imorgon kommer också vara längsta tiden jag ha varit ifrån Zack, eftersom provet pågår 8.20 - 16.15. Men det kommer nog gå bra  :)

Så hela veckan har jag hållt på och pluggat. Tyvärr så har jag inte haft så mycket tid att plugga när jag har haft Zack att ta hand om och en massa annat. Så det har bara blivit att jag har hunnit träna på ca ett gammalt prov per dag. Förra gången jag skrev var för ett år sedan, då hade jag inte pluggat nåt alls. Så jag hoppas att det ska gå bättre denna gång!

Så det blir inte så mycket bloggande imorgon under dagen.... om jag inte lyckas övertala sambon att gästblogga (inte så troligt)!
#1 - Oddanncha

Lycka till!



:-)

#2 - Jessica

Stort lycka till imorn!

#3 - Minus



Lycka till!

#4 - Claire

Lycka till! Jag ska också göra provet.

#5 - Tina

Du kommer att klara det galant tjejen!