bambi

HUR?

Nästa tisdag är det planerat att vi ska åka till Sälen. Jag ser inte fram emot denna 6 timmar långa bilresa. Men nu har jag hållt på och letat och letat efter information om hur man sms-bloggar. Men jag hittar inget. Någon som vet? Hur sjuttom sms-bloggar man här på blogg.se???

#1 - Caroline

http://mobil.blogg.se/





Den kommer upp som första träff på google.. :)

#2 - Linda Andersson

Du kan mms blogga, om du skulle vilja. Du kan även positionsblogga. Du går in i din telefon och skriver ett vanligt mms, om du ska ha bild, och så skickar du det till ett nummer. Närmare bestämt till 71370. Om du går in bland inställningar så kan du även få till något som heter positionsbloggning. Då följer det med en karta i din blogg, så alla kan se på ett ungefär vart du befinner dig i Sverige. Det borde finnas under inställningar. Tror att du måste bocka för någonstans också om du ska kunna mms/sms blogga.

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly-bloggen på nätet! ♥ ♥ ♥

Caroline: Åh, tack... jag sökte på "sms-blogga" och "sms-bloggning" (och även utan bindestreck) utan att få så bra resultat...

#4 - Jenilita in vegas

Hej! Det vill jag med ha svar på säg till om du får det att funka på något vis , ha en bra start på nya veckan kramis

#5 - Caroline

Jag sökte på mobilblogga från blogg.se =)



Ja jag gjorde det när medans vi var på förlossningen och bb.. Funkade sådär. Ibland kom inte inläggen upp och ibland kom det dubbla!

Men dom kanske fixat, eller så var det handhavande fel haha =)

Man skickar ju ett mms till ett nummer..

#6 - Martin

Tjipp.

Om du ska upp till sälen så finns det massa ställen man kan komma åt internet nu för tiden. I tandådalen är det gratis trådlöst i fjällkyrkan t.ex. Men då är det ju inte från mobilen längre och det var väl det du ville kanske...