bambi

Katten med dubbelmoral

Bloggvärlden kan vara ganska hård och kritisk. Oftast om man ger någon komplimanger eller skriver något snällt så beskyller folk en för att "smöra" som om normen är att man ska vara elak och hård.

Jag blev beskylld av Catya förut att jag "smörade" för Engla, men att jag sen hade blivit "elak" mot henne eftersom hon inte ville vara min vän?! Vilken chock jag fick när jag läste detta... shit.. alltså vilken fantasi den där Catya måste ha, tänkte jag.

Sen så har Catya haft "a thing for me" och skrivit hela två inlägg om mig! Om hur hemsk jag är. Visst, man kan inte vara älskad av alla. Lite skumt att störa sig på en persons blogg (som hon säger att hon ändå inte läser?) och dens kommentarer när det inte ens är i hennes blogg eller till henne jag skriver.

Nåja, för att komma till saken.... idag får jag läsa att Catya har skrivit elaka saker själv om Engla hos Bloggkommentatorerna anonymt. Ja, ni läste rätt... Catya som kritiserade mig om exakt detta... gör det själv? Måste ju vara lite pinsamt för henne att bli påkommen med detta. Och skummare människa får man nog leta efter... eller hon kanske inte är på riktigt om man får tro på kommentarerna hos Bloggkommentatorerna.

Detta var lite på sandlåde-nivå.... vet inte varför jag slösade energi på det...? Nu går jag och lägger mig! God natt!

#1 - Emelia

Haha! Jag hittade faktiskt din blogg via Catya och har följt den sen dess. Jag kan hålla med om att hon är konstig. Säger emot sig själv ibland och så.

#2 - Anna

Hon verkar inte riktigt frisk. Yuck!

#3 - Helena

konstigt att man måste skapa såna här krig i bloggvärlden egentligen! Min blogg är ju väldigt liten och bara för mig själv men jag råkade oxå ut för något litet troll som skulle spamma kommentarerna, fick en hel del påhopp - o alltid samma ip-adress trots olika namn skrattar vilken idiot!

Nä, strunt i henne!! Jag läser din blogg för att jag gillar den :-)

kram

#4 - Maja

Hennes blogg känns så krystad och falsk. Kul att sanningen börja krypa fram.

#5 - Cecilia

Men nu är det ju så att det lika gärna kan vara BK som hittar på det där med kommentarerna, jag har inte sett några elaka kommentarer och IP.nummer och jag tänker kritiskt. Litar inte på dem alltså.

#6 - Mia

Cecilia, du behöver inte tro oss. Jag hade kanske också varit skeptisk om jag var läsare. Men jag vill bara klargöra att ip-numren syns inte för läsarna på vår blogg. De syns bara i det administrativa.



Men elaka kommentarer i vår blogg måste du väl ändå ha sett? Ett förslag är annars att du tittar under fem slumpvis valda inlägg. Jag lovar att du kommer se kommentarer som är ganska grova.

#7 - Moolin.se

Men va e det här för himla miffo? :S

#8 - catya

bambi (?)

sväljer du allt bete som BK kastar ut?

synd att du känner och tror så,

om de skulle säga att jorden är platt, skullle du tro på det också.

Min kritik till dig var inte elak på något sätt, det var just bara det, kritik, inga påhopp

#9 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly-bloggen på nätet! ♥ ♥ ♥

catya: Jag citerar "Jag mår illa, detta är så vidrigt". Nej, det låter ju verkligen som saklig kritik... inte alls som om du försöker vara elak på nåt vis.

#10 - catya

jo men det var vidrigt, din blogg är allt annat än elak eller så ger den ett sken av att vara trevlig och sen skriver du massa elakheter på andras bloggar

så ja jag tyckte att det var vidrigt gjort

#11 - Elle

Jag har tagit mig friheten att kopiera ur diverse inlägg...``Men jag vill bara klargöra att ip-numren syns inte för läsarna på vår blogg. De syns bara i det administrativa``.

``Extra obehagligt är det att den här personen, med tillgång till Catyas dator skriver taskiga saker och information om Engla, som Catya verkar ha en bra kontakt med``.

Eftersom ip-adressen bara syns i det administrativa så borde detta innebära att bk har emailat Engla och fått henne att ge ut ip-adresser och därefter jämfört Dessa och kommit fram till följande slutsater...

Jag väntar spännt på ett erkännande hos Engla, om hon skriver på sin blogg att så är fallet kommer det att höja trovärdigheten på bks inlägg avsevärt.









#12 - Snurre

Hennes identitet ar ju avslojad pa BK inlagget om henne i en kommentar...

#13 - Citrin

Catya gör mig lite förvirrad. Jag tycker ofta hon är rätt skojig och så... Men samtidigt tycker jag att vissa saker i hennes blogg säger emot varandra, så tanken har slagit mig att den kanske är en blandning av hennes riktigt liv och fiktion. Särskilt som vissa saker låter alldeles för otroliga för att vara sanna! Jag menar, rymma iväg i Moskva, pojkvän som vill göra henne till lyx-hemmafru, jätteglammig syster som bara reser runt och shoppar, osv osv... Lite mystiskt. Och angående BK så tycker jag hon hycklar väldigt mycket! Hon har ju själv dissat andra bloggare och låtit folk kommentera negativt.

#14 - Noretstar

men Elle, de menar väl att Catya skriver saker om Engla på deras blogg.

#15 - Noretstar

men oj! nu är hennes blogg plötsligt borta! jag som tänkte att kolla vad hon hade för kopplingar till Moskva och till Ryssland överhuvudtaget.

Bambi: jag gillar din blogg :)

#16 - Elle

Ja, och då menar jag att de kan emaila deras bevis till Engla, så kan Engla jämföra och i sådana fall kommentera själv. Jag kan inte köpa rakt av det bk säger. Catya är fullt medveten om ip-adresser och dylikt...så jag tror inte ett dugg på att hon skulle skrivit om Engla i bks blogg...

#17 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly-bloggen på nätet! ♥ ♥ ♥

Elle: Men dom menar ju att det är någon som har skrivit elaka kommentarer om Engla i deras blogg!



Sen om jag har att välja mellan att tro på Catya eller BK. Så tror jag mer på BK för att:

1.) Catya verkar vara känd för att inte riktigt hålla sig till sanning (enligt flera källor).

2.) Känns inte riktigt som om BK har någon anledning att ljuga om en sån sak? Finns väl bättre/roligare/häftigare saker att ljuga om i så fall?



Men riktigt skumt är att Catyas blogg är nere... blev hon för påhoppad i den?

#18 - Janina - Modellen som skiter i alla måsten

haha det är roligt när folk säger emot sig själva, eller i det här fallet gör emot sig själva :P tråkigt att du råkat ut för henne bara!

#19 - Emma

Ja bloggvärlden är bra rolig ändå :) Jag tar det mesta med en nypa salt. Finns väl sanningar och osanningar från bådas sida kanske.



Däremot tror jag inte Engla kommer blanda sig i det här.

#20 - Elin

CATYA 4 PRESIDENT ;) Fixa en lösenordsskyddad blogg nu stumpan !