bambi

Låt goodiebagsen regna över er!

Ja, för goodiebagsen har då regnat över mig! Jag har vunnit hela TRE stycken hos katrinsgoodiebag.se. Detta var denna lilla hemlisen jag hade tänkt videoblogga om... men ähh... nu får det bli ett vanligt inlägg om det istället.

Jo, men det är sant! Jag vann två stycken goodiebags förra veckan med bland annat spray tan, färgade linser, vitamindrycker och en massa annat. Sen så har jag även vunnit en denna vecka! Helt otroligt! Ni måste testa ni med!

Dom verkar gilla motiveringarna jag skriver där borta hos katrinsgoodiebag.se! Jag ska få dom första två goodiebagsen på fredag så då lovar jag att visa er vad som fanns i dom!

(Och nej, jag är inte sponsrad av dom eller nåt sånt..... om nu någon skulle få för sig det. Jag har bara haft äckligt mycket tur!)
#1 - Nina

å va roligt. en sån tackar man ju aldrig nej till :D

#2 - Rövarmamman

Hihi, vilken tur du har- verkligen vilket flyt ska bli spännande att se vad som finns i påsarna:) hoppas du får en fin kväll

#3 - Anonym

#4 - Anonym

Hjälp, namn och adress kom automatiskt innan jag han skriva något. Verkligen fin blogg du har. Min layout är ju inte att leka med. Usch! Kul att du kollade in och sa hej. Jag mejlar dig, känns lite privat att börja skriva här :-)! Ha det bra! /T

#5 - Carolina

Men shit, vilken tur - vad skriver du egentligen?

Mina motiveringar verkar de inte gilla :(

#6 - Oddanncha

Tack för tipset! Jag har också provat lyckan - får se vad de tycker om min motivering...



:-)

#7 - Starmama

Trodde att man kunde vinna max en per vecka :-)

#8 - Ulla

Tack för hjälpen, men tyvärr funkade det inte riktigt. Är man desperat så provar man allt.

Fin blogg du har. Helt i min smak!

Ha det gott

#9 - Anna

Åhh va kul att vinna en goodiebag! :)

ja här skiner solen, jag har dock lyckats dra på mig en förkylning så är inte så sol-sugen :/ Hoppas allt är fint med dig!

#10 - Anna, mamma till 2 sessor

Va roligt! Tydligen tycker de inte om mina motiveringar. Jag tycker dock sånt är svårt att skriva :/