bambi

Odd Mollys hudvårdsserie
Jag har ännu inte bloggat något om deras hudvårdsserie eftersom det har varit ganska så begränsad information om den. Men nu vet jag lite mer om den!

Som dom flesta redan vet så kommer Odd Molly att samarbeta med CCS, som redan säljer flera serier av hudvårdsprodukter på apoteket.

Hudvårdsserien kommer att börja säljas i augusti och kommer att bestå utav 9 produkter: soap, shower gel, bath foam, body oil, bodybutter, body lotion, lip balm, hand creme och foot creme.

Produkterna är baserade på rena naturliga material som bomull och siden (med inspiration från deras kläder).

Tyvärr så kommer produkterna inte dofta som Odd Molly kläderna! Så jag är väldigt nyfiken på hur produkterna kommer att lukta.
#1 - Bina

Jaa spännande - när jag var uppe och naturligtvis var inne i Odd Mollybutiken berättade de att de skulle ha sitt namn på ett hårsprej också och de petade ner en flaska åt mig som bonus. gulligt

#2 - Miss B Head

Åhh...det ska bli spännande när de kommer. Kan du inte se till att du får en test serie att recensera här på bloggen direkt från odd m. Själv är jag glad att de inte kommer dofta som kläderna för jag är tokigt allergisk mot lukten/ämnet som finns i dem även om det är en god lukt. Jag kan inte ha på mig otvättade plagg och har svullnat upp , fått utslag och andningsbesvär av det där ämnet. Men det hindrar mig inte från att fortsätta gilla och köpa oddisarna. Med hudvård skull det vara en annan sak. Jag undrar vad det är för parfym i kläderna egentligen och varför de är parfymerade?