bambi

Spärrat ip
Igår så spärrade jag ett IP-nummer för första gången här på bloggen. Jag har varit ganska så befriad från jobbiga typer, men igår tyckte jag att det var dags.

Personen lämnade flera konstiga och saboterande kommentarer, bland annat en kommentar på ryska? Men det jag menar med saboterande kommentarer är att personen hade skrivit att dens Odd Molly tunika hade gått sönder efter två gånger. Sen någon timme senare så skriver den att tunikan är dålig/värdelös men med ett annat alias men från samma ip-nummer. Den vill alltså att det ska verka som om många personer tycker att tunikan är dålig. Jag vet inte om motivet med detta var att sabotera för min sponsor eller nåt.

Jag släppte givetvis fram dom första kommentarerna (om någon tycker att tunikan är dålig så ska dom givetvis få skriva det), men sen när det blev fler och fler från samma ip-nummer men med olika alias så tröttnade jag och spärrade alltså ip-numret. Då kändes det inte som om personen var ärlig med sina åsikter om tunikan, utan ville bara sabotera.

Sen när jag kollade upp ip-numret så såg jag att personen hade varit inne på bloggen 33 gånger under gårdagen!! 33 gånger!! Det är ju fler gånger än vad jag är inne på min egen blogg. Creepy!
#1 - Bina

uscha..

#2 - Heidi

Hur kollar man hur många ggr en viss person varit inne på bloggen med ip adressen? o hur spärrar man en viss ip adress? Har nämligen problem med ngn som skriver o ger idiotiska kommentarer hela tiden..

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Heidi: Jag kan kolla hur många gånger en person har varit inne på bloggen via min räknare jag har hos susnet.



Spärrar gör man under "inställningar" och "moderering".

#4 - Rövarmamman

Nä usch va läbbigt!!! va bra att de gick och spärra!



Hihi tack för ditt svar

de e ju super trevligt om webbutikerna sponsrar lite ;) super nice jö!!!!!De tackar man inte nej till, mvh//

#5 - Skojarn

Nä usch vad läskigt! Det är nästan liksa läskigt som att få betalt för att skriva postiv skit om skräp man inte vil köpa själv.

#6 - Odd Rune

Näää!!! Fy vad läskigt!!! Det är ju ännu mer läskigt ön attt du får betlat/gåvor för att skriva positiv skit om odd moolly! Du är ju inte allls korrupt. Så orättvist!

#7 - Milla

Tur att det går att stänga ute skummisar!

#8 - Erika

Men guuud va läskigt! Hoppas verkligen inte du får en stalker efter dig! Säkert bara nån som e avundsjuk på din "braiga" blogg ;)

#9 - Noretstar

Jobbigt med såna som ska sabotera :(

#10 - Jasas.se

Ja det är automatiska spammare.. får minst 10 såna kommentarer varje dag :|