bambi

Tiden är inne att skaffa barn
En vän till mig hade fått höra en konstig sak när hon berättade för en annan vän att hon var gravid. Denna vän frågade min vän om det var för att det var "inne" att skaffa barn som hon hade beslutat sig för att skaffa barn nu. Vad är det för konstig fråga egentligen?

Hela livet förändras när man får barn, inte grundar man ett sånt beslut på om det är "inne" eller inte.

Jag och sambon kände att vi var redo för barn när vi hade beslutat oss för att gifta oss (alltså när han friade). För det kändes som om vi var säkra på att vi ville vara tillsammans hela livet då.

Men egentligen planerade vi inte riktigt att vi skulle ha barn just när vi fick det. Utan vi började med att slarva lite med preventivmedel (det kändes inte så viktigt längre..) och efter bara två gånger av "slarv" så var det ett plus på stickan. Först var vi väldigt chockade (trodde inte att det skulle gå så lätt) men sen så kunde det inte kännas mer rätt. Och idag ångrar vi oss inte en sekund, när vi har världens underbaraste plutt! Spela roll om vi är "inne" eller inte???!!?
#1 - Emma

Hur kan det vara "inne" att skaffa barn.. haha så knäppt :)



Ja jag vet inte alls hur man ska göra? Skicka en räkning liksom. jag har ju inget företag osv, kan man som privatperson skicka räkningar? Och hur mycket ska man begära liksom... om din sambo vill får han gärna maila mig lite om hur man gör!! Dock kan jag ju inte ge någon ersättning :/

#2 - Malin

tycker de är riktigt fint av dig/er att hjälpa Emma med bilden!Sånna som du borde de finnas fler av som gärna hjälper till=)

#3 - Fru Evelina

haha det är inte det att jag är rädd för att gå upp i vikt!! anledningen är att jag inte är sugen på fet eller söt mat, det var så jag menade ;-)!



klart man inte går efter en trend, efter när det är inne att få barn! tror inte ens det är en trend, barn får man ju i alla tider och har alltid fått =)



kram

#4 - Josephine

Väldigt konstigt att kalla det "inne".. hehe.



DOCK så är det faktiskt en liten babyboom i min vänskapskrets och släkt, konstigt nog! Jag har redan vart på 3 dop detta året(!) och det kommer fler =D

#5 - Fru Evelina

jamen precis! man kan ju fortsätta precis som vanligt och sen gå ner det mesta på en gång efter förlossningen (förhoppningsvis =)). just nu är det lite jobbigt just för att jag inte KAN äta nåt bara, men jag vill haha... älskar ju mat i vanliga fall!



jo det är klart, babyboom är det ju emellanåt, men det förändrar ju ändå inte hur man själv känner. Man kan ju inte bli redo bara för att alla andra är det =)



kram

#6 - Emma

Tack för svar!! :) Skall kolla runt lite och se vad de själva säger först

#7 - Nathalie Isaksson

oj, håller med..en sådan sak är inte en innegrej utan ett beslut man tar två personer emellan =)