bambi

To videoblogg or not to videoblogg, THAT is the question!

Jag i min Cupcake Longtop och Zack i sin Pippi body


Fick nyss en massa bilder på bland annat mig och Zack från i torsdags. Alltid kul när man får kort som någon annan har tagit. Oftast är det ju jag som är fotografen här hemma och så då hamnar jag inte så ofta på kort (om jag inte tar kort på mig själv förstås...).

Jag har funderat lite på detta med videoblogg. Det var ju några av er som ville att jag skulle videoblogga lite. Jag är lite skeptisk eftersom jag tycker att jag ser ut och låter som en tönt när man spelar in sig så där (man gör ju till sig så, vilket nästan är oundvikligt). Men jag har ett par hemlisar som skulle vara skoj att dela med sig med er... och då skulle ju videoblogg vara ett kul sätt att berätta dessa överraskningar. Låt mig fundera lite till.... (annars så får jag väl avslöja hemlisarna i vanliga inlägg)
#1 - Micaela

Tummen upp för videoblogg!

#2 - Erica ~Bf 31 Juli 2009~

LITE elaka IBLAND? Dom baserar bloggen på mobbning mot andra bloggare, det kallar jag att vara elak hela tiden. Och jodå, visst kan man ge igen. Man kanske inte tjänar nått på det men det är ju upp till mig.

#3 - Sanna

Videoblogg vore jättekul men du ska ju inte göra något som känns obekvämt. Tummen upp iaf :) Annars kan du ju filma sötnosen Zack så vi får se fler videor med honom. Man kan inte se nog av honom. Kram!

#4 - Rövarmamman

Hej har en fråga, hur gick de när du slutade att nattamma, hur gick du tillväga??

Kul med videoblogg:)

#5 - Anna-Karin med Filippa

Klart att du ska videoblogga! Jag tror att alla tycker att man låter/ser löjlig ut när man ser sig själv på video.



Ha en UNDERBAR dag!

#6 - Linda Andersson

jättekul om du börjar videoblogga!!