bambi

Vikt och längd
Nog allt hade jag och sambon rätt! Plutten har blivit smalare, hans kurva har stannat av lite och han ligger inte riktigt på +1 längre. Vi tycker nog också att han börjar bli lite mer lik sin far.

#1 - Jempajenny

Så fin han är, lille Zack!

#2 - Anonym

vad kul att han börjar bli mer lik sin far !



såg du charterhjältar igår för övrigt? det spelades in på sun wing resort som både du och jag bodde på i april förra året, riktigt nostalgiskt att se det på tv :)

#3 - Carolina

så fin kille!

#4 - Therese - Eira min ögonsten

Eira vägde 8500gr när hon var 5 månader, sen stannade det upp lite och jämnade ut sig och nu när hon är 8 mån väger hon 9495 gram och är bara 68 cm lång

#5 - Nina

oj va det måste ha sagt knaaak när man kikar på längden! jäklars så mkt han växt :D stora killen =)

#6 - Duracellmamman

Hej!!

Nu finns det inte många biljetter kvar till Mammablogg Galan!! Kul!



Det innebär även att röstningarna inför de olika Awarden kommer att dra igång! Så har du ännu inte kikat in på Mammablogg Galans hemsida, rek jag att Du gör det inom kort, och kollar så att din blogg presenteras under det namn som du själv önskar.



För så snart som röstningarna kommer igång har vi inga möjligheter att ändra på namnet.



Pga utrymmesbrist, kommer själva röstningen inte gå av stapeln inne på Mammablogg Galans hemsida, utan inne på min blogg. Redan nu har vi skapat en sida där inne som heter Vem är Norges & Sveriges bästa Mammabloggare?



Ska bli spännande att se vilka de lyckliga vinnarna är!



Inom de närmaste dagarna kommer vi att kunna presentera de sista priserna!Vi sitter i slutförhandlingar med en hel del nya samarbetspartners!



Vi ses den 4 juli 2009!



Kram



Annika

#7 - ia

Vilken supersötis!

Visst förändras de en massa på kort tid!

#8 - [ lilla fru werner ]

Åh så fin lilla skrutten!!



Svar på frågan om Smirk: Nä inte jättelikt Odd Molly, men underbara tunikor!! Titta på sidan www.sveabrudar.se eller varför inte spana in inlägget WWant soooo bad" om en underbar tunika från Smirk i min blogg; http://lisawerner.blogg.se/2009/february/want-soooo-bad.html#comment



Usch, nu är det alldeles för sent för att sitta uppe vid datorn... Upp och jobba imorn... :(



Kram

#9 - Anna

Fina lilla Zack! När han var 3 mån vägde han lika mkt som min Nora gör NU 7½ mån gammal!!! Haha, tänk så olika det kan vara!

#10 - Noretstar

Oj vilken kul idé! Får jag "sno" den till min blogg?

Min pojke vägde nästan lika mycket som Zack när han var 6 månader :) Fast nu har han lagt på bara 100 g på 2 månader :( Jag är så ledsen för det

#11 - Jenny i Dalby

Han är verkligen en riktig liten sötnos! Mycket lik dig tycker jag, av bilderna att döma. Särskilt på den vid 5 månader. Men nu har jag ju aldrig sett er i verkligheten, bara här på bloggen såklart. Jag har en son som är ungefär lika gammal (hittade till din sida via septemberbarn på aff)och ganska lik i storlek också (9,5 kilo, 72 cm vid 6,5 mån). Kul att kolla vad ni har för er!