bambi

"All over me" - body butter


Ett starkt berikat body butter med soft skin feel som verkar mjukgörande djupt återfuktande och är rik på näring. Har en elegant hudkänsla och är bra för riktigt torr hud eller när man vill unna sig något exrtra.


Åh, min absoluta favorit! Extremt beroendeframkallande! När man drar fingret igenom det så känns det ungefär som "Fluff" (ni vet, den där marshmellow-smeten...), det knastrar liksom lite... haha... svårt att förklara men jag tänker alltid på Fluff när jag använder denna! Det är en härlig konsistens!

Body lotionen har jag använt till vardags och sen denna body butter till lite festligare tillfällen då man vill lukta lite extra gott (för det känns som att body butterns doft sitter i längre). Har även använt den efter jag har rakat benen för att få riktigt mjuka och lena ben.


Varje gång man använder body buttern så påminns man av locket att "you are perfect because you are not". Alla förpackningar känns väldigt påkostade så man lämnar gärna produkterna framme, för dom är så ljuvliga att se på.

395 kronor kommer body buttern att kosta när den släpps i augusti och om ni bara ska köpa en endaste produkt ur Odd Mollys hudvårdsserie så ska ni köpa denna! Jag kommer vara en trogen användare av den i allafall! (En sammafattning av alla recensioner kommer att komma snart!)

Jag ger den 5 odd molly hjärtan av 5 (det kan inte bli bättre!):
#1 - Wenche

Hei:)

Kjempefin blogg:)

Hvor i Norge får man kjøpt hudpleie fra Odd Molly? (Evt norske nettbutikker?) Har VELDIG lyst på Body Butter når den kommer, den virket helt "underbar":)

Bruker nå body butter fra body shop, den er også bra, men vil gjerne prøve denne:)

Klem fra Wenche.