bambi

Att tacka nej
Ibland är det svårt att tacka nej när man blir bjuden på fika, speciellt nybakta bullar eller nåt annat som man är lite svag för. Men om man tänker på att den när bullen kanske ger en njutning på 5 minuter, sen är det faktiskt över. Är det verkligen värt att strunta i sin diet för den korta njutningen?

Det känns som att jag oftast tackar ja för att vara artig och snäll mot den som frågar och inte lika mycket för att jag verkligen vill ha det som bjuds. Men sen vill man ju förstås vara social, men det kan man vara utan att äta en massa onyttigheter!

Sandra undrade hur många centimeter jag har tappat runt midjan, men det vet jag faktiskt inte eftersom jag har inte hållt på och mätt. Jag tycker att det alltid blir på olika ställen när man mäter, eller så blir måttbandet lite snett (svårt att alltid få det helt rakt runt). Men jag märker ju på byxor att det har försvunnit lite där redan!
#1 - Louise

Härligt att se din färd med cambridgekuren. En kompis har kört denna ett tag och nu när jag lästigenom din blogg och pratat med henne så har jag idag äntligen inhandlat min första vecka. :) Tack för insirationen du ger! :)

#2 - johanna

sv; tack för din kommentar! det vi framförallt funderar över är lägenheten. den har han köpt och står på alla lån.. jag flyttade hit 2½ år senare och kommer inte kunna "köpa" halva förens jag fått min lärarexamen och haft fast jobb 6 månader.. och skulle han nu (ta i trä) dö! står ja då på barbacke!?

inga barn här inte.. än iaf :)

trevlig kväll!!

#3 - johanna

sv; tack så hemskt mycket!! det var de jag förstod.. skall verkligen ta tag i detta :D tack tack tack!

#4 - Maja

Jag skulle bara vilja veta vilka olika smaker det finns inom cambridjekuren? Funderar på att testa den...