bambi

Beställt ny vagn...

Ja, vår billiga barnvagn sjunger verkligen på sista versen... men vad ska man förvänta sig för en vagn som kostade 1700 kronor totalt?

Bromsen gick sönder efter ca 2 månader och nu är det punktering på ena bakhjulet... och så går selen knappt att använda (för kort för vår långa plutt)... så nu har vi tagit och beställt en ny vagn. En Brio Sing, 2008 års modell för en mycket billig peng.

Jag har läst både ris och ros om denna vagn nu så att ögonen blöder... så jag har ingen aning om om den verkligen är bra eller inte. Kraven som jag har är att framhjulen ska vara svängbara och att man ska kunna vända sittdelen... sen så får den gärna vara snygg också. Jag fick denna i färgen Fuxia (både sitt och liggdelen är i den färgen)... tyckte den var riktigt snygg faktiskt!

Så nu ser jag fram emot vår nya vagn! Den behövs VERKLIGEN!
#1 - jossan

skulle jag kunna få adressen till den där sidan där du redigerar foton, gör dom till polarids osv?

#2 - nina

Skulle va intressant med en utvärdering av hur bra du tycker vagnen är sen

#3 - Annelie

Jag köpte en citycross till min kille som är lika gammal som din men sålde den nu pga att den var så bred i sitsen att lilleman satt så dåligt i sittdelen, liggdelen däremot var underbar.

Vi köpte i stället en brio sing och är helt klart nöjda med köpet, den har ju inte emmaljungans dämpning, komfort m.m. men, det kan man väl knappast förvänta sig för dom pengarna heller. Det är iaf skönt med svängbara hjul fram och lilleman sover bra i den så, hoppas ni också blir nöjda!

#4 - Julia

Vad roligt med ny vagn:)

#5 - Finfin

Åå, vilken fin vagn! Jag har inga barn (ännu), men den dagen jag får en liten så är det en sådan vagn jag vill ha, snygg!

Förresten, hur känns upptrappningen? Jag är rädd att jag den dagen det är dags för mig, ska föräta mig och gå upp allt igen...jag måste få disciplin!

Förresten, älskar Odd Molly jag med (vem gör inte det iof) och räknar lönen i antal OM-plagg jag kan köpa ;) haha.

Ha det bäst!

#6 - Anna

Vad fin den var! Hoppas ni blir nöjda.



//anna

#7 - Agnieszka

Jättefin vagn verkligen! Hoppas ni får hem den snart!

kramar

#8 - Bina

Åh vilken fin färg!

#9 - Jennie

Vi letar också ny smidigare sittvagn till Edvin. Var har du beställt din?

#10 - Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

faaaaan jag vill också ha en ny vagn! Jag vill ha en kronan. jag är så jävla less på vår. efter typ EN månad så gick de vändbara framhjulen inte att svänga alls (grus i dem) och det var ju för dem vi köpte skiten.



nu har suffletten gått av. Och jag har typ använt den i 6 månader. (hade sjal de första 6) GRRRRRRRRRRRR



men vagnen måste vara bakåtvänd och det är också svårt att hitta.

#12 - Sofie

Fin vagn! Smidigt att kunna vända på sittdelen.

Jag letar också efter en ny och det lutar åt en klassisk Brio sitty, enkel och bra.

#13 - Camilla

Hej! Trevlig blogg du har, gillade vagnen!

#14 - Linda

Snygg vagn!! Jag vill också ha en ny för vår Crescent Classic är urdålig! Den drar snett, korgen under har gått sönder och sufletten kanar ner hela tiden. suck Behöver dock någon med lite större hjul eftersom vi går en del ute i skogen och så.

#15 - nea

Vi har Brio Sing till sonen..ockås en 08 och ahr aldrig varit mer nöjd! har haft 4 olika sorters vagnar till honom men brion har varit bäst..

Snygg färg har ni valt också!

#16 - Sandra

Snygg var den iaf :)

#17 - Anonym

hej!!! den e super bra!! jag har den till min lilla dotter. nu har jag vänt på den oxå så hon kan sitta o titta när vi åker...det tycker hon e kul..nackdelen med den är ju att man inte kan "sätta" upp barnet ordentlig..hon halv ligger...men men det e det ända...annars e vi super dupper nöjda!!