bambi

Cambridgekuren - dag 10
 


Va härligt det var att få skriva rubriken - dag 10. Äntligen tvåsiffrigt och så nästan halvvägs där. För jag har tänkt köra ren kur i 21 dagar. Sen blir det upptrappning med så lite kolhydrater som möjligt i början.

Tusen tack till alla er söta läsare som peppar mig! Det gör mig oerhört motiverad! :)


Svar på en fråga från en läsare:


Postat av: Maja

Jag skulle bara vilja veta vilka olika smaker det finns inom cambridjekuren? Funderar på att testa den...

Svar: Cambridgekuren finns i en massa smaker: choklad, vanilj, jordgubb, banan, mintchoklad, svampsoppa, kycklingsoppa och grönsakssoppa. Min favorit är choklad, den är faktiskt riktigt god! Sen gillar jag även vanilj och mintchokladen. Jag gillar dessa smaker eftersom dom går att dricka både varma och kalla, det gör ju inte "matsopporna".

#1 - Agnieszka

VAd roligt att det går så bra för dig, själv sitter jag hemma och väntar på att mitt paket ska komma med posten idag, så jag kan börja gå ner i vikt oxå. Kommer det inte idag så kommer jag mejla dem och fråga vart mitt paket tagit vägen, beställde den 29 april och det står på hemsidan att man skulle få det inom 10dagar.... idag har det gått 9 dagar.......



kram kram

#2 - Mattias

Om man blandar i apotekts mintolja (max 2 droppar) i kakao/mint smakar det som after eight. Riktigt mumsigt

#3 - Jessica

Jätteduktigt!

Ville bara tipsa om att man kan ta 50/50 av två påsar för lite variation. Ngn jag verkligen rekomenderar är 50/50 av choklad och banan, eller choklad och jordgubb (jag är inte så förtjust i jordgubb, men smakar riktigt somrigt ihop med chokladen) :)

#4 - LINDA | ddisconnected ღ ~ glöm inte att anmäla er till veckans bloggtävlingen!

sv: va kul :D jag meddelar dig senare, vet inte riktigt när. om du har gått vidare eller inte! LYCKA TILL :D

#5 - Louise

Det finns ju även cappuchino som smak. Tog själv en jätte blandad vecka och tog lite av varje av milkshakesen. :) Soppor är inget för mej. Jag undrar hur du får dit diet tickern så bra? förstår mej inte alls på hur jag får in den för det blir bara fel. :(

#6 - Louise

Om jag högerklickar och sparar bilden får jag en svart bakgrund. Och om jag har html adressen så vill inte metrobloggen godkänna den. Vilken adress är det du tar? Är världens amatör på det där med att lägga in grejer i bloggen. :P

#7 - Anonym

Himla fin blogg!

#8 - Camilla (lillmillan)

Tack! Nu har jag varit i kontakt med viktklubben, så nu sätter jag också igång.

Skall testa med 14 dagar tänkte jag ;)



Åhh, vad spännand eoch vilken inspirations du är





Kraaam! och tack igen

#9 - Milla

Hejsan!

Kolla gärna min matblogg, nästintill noll kolhydrater :) jag har tappat 6kg på 6veckor, och tappat 8cm i midjan allt detta med väldigt god mat och mätt! :)

Lycka till med kuren!

Kram Camilla. www.metrobloggen.se/millasmat

#10 - Sandra

Du är verkligen duktig! Jag ska också börja med cambridge kuren, fast i bara 14 dagar till att börja med!

Men jag är lite trög så jag bara undrar hur man beställer och sånt? MVH

#11 - mammatezzan

du glömde cappuchinon :)

#12 - johanna

hejej! måste säga att du är väldigt duktig och inspirerande! Jag har precis påbörjat en nutrilett-diet och letar efter alla möjliga personer som lyckas med dessa soppdieter, och så hittade jag dig och din blogg, så nu känner jag mig mer motiverad!! :)

Ha en härlig dag!