bambi

Cambridgekuren - mer tankar från dag 6
Jag har precis tagit min sista shake idag. Jag har varit väldigt hungrig idag. Men så kan det också bero på att jag har gått förbi ett gäng Pressbyråer som bakar bullar, Pizza Hut, Burger King och ett till gäng med snabbmatsställen när jag följde med min mamma och hennes kille till bussen.

Jag har i allafall inte varit så hungrig tidigare som jag var idag. Jobbigt jobbigt!

Det är ju alltid enklare om man kan hålla sig inne i sin egen lägenhet och slippa känna matdofter. Därför har jag tidigare kört Cambridge under sommarlov och påsklov för att slippa alla dofter när kollegorna lunchar och alla som frågar om man ska med på lunch eller fika.
#1 - maria

haha, jag känner verkligen igen mig, så trist på jobbet när alla frågar vad man ska äta, och sen kommentar på det att "du kan ju inte bara äta den där soppan"...själv har jag misslyckas fatalt med denna kur men dag ett blir i morgon (för sjuttonde gången men denna gång ska jag lyckas)

kämpa på, du är jätteduktig

Mvh Emersson från bröllopstorget :)

#2 - Jennie

Hej. Läste att du testat "pulverdiet" tidigare, jag undrar om du då lyckades behålla vikten? Jag har själv testat modifast i 14 dagar, visst gick jag ner men det var inget som varade länge. Eftersm man ändå måste lägga om kosten efteråt så tycker jag det nu är bättre att lägga om den med en gång och bli mer medveten.

Du säger att du är hungrig, tycker du att det är värt det?

Just nu räknar jag kalorier och jag har lyckats gå ner 7 kilo sen i vintras. Jag behöver aldrig gå hungrig vilket jag ser som en stor fördel, bara dra ner på vissa saker.

Har blivit mer medveten om mat och motion sen jag började.



Vad är ditt mål? Hur länge skall du köra denna kuren. Jag har inte läst alla inlägg så det kan hända att jag missat något =).



Ha en kanon dag. Stort lycka till, härligt att vågen visar lite förändring även om det är som du säger att det mesta är vatten så är det iaf en mental vinst!!

#3 - sara

Känner precis samma sak, det är svårt att hålla sig ifrån hungern när man går på stan och känner lukten från restauranger, caféer och ser massa folk sitta och gotta sig på uteserveringarna. Efter dag 4, började vikten rasa mer då än under de första dagarna? är nyfiken för jag startade i tisdags men åt i skolan i onsdags så fick börja om dagen efter, är nu alltså inne på min 4e dag och har hittills gått ner från 77,5-75,5. Men antar att det bara är vattenvikten jag har gått ned under dessa dagar.

Några tips eller så?

Lycka till i fortsättningen :)

#4 - Jennie

Kändes som att du tog illa upp av min kommentar och det var verkligen inte min mening.

Viken väg man än väljer så har man ju tagit ett stort steg fram bara av att sätta igång. Du har garanterat bättre pondus än mig =), vilket var mitt problem då jag använde mig av pulver.



Jag hatade att inte ha något att tugga på. Jag saknade just ätandet, inte maten. Ätandet är ju som du säger en ganska stor del av det sociala, så som luncher och fika.



Ska iaf bli intressant och roligt att följa din väg mot drömvikten!!

#5 - sara

tack för hjälpen och lycka till i fortsättningen :)