bambi

Cambridgekuren - tankar från dag 4
Oj, va dessa dagar har gått fort. Jag kan knappt fatta att jag redan har klarat av 4 dagar. Jag trodde att denna dag skulle vara värst, men igår var nog jobbigast hittills. Men det har gått förvånsvärt lätt. Mycket lättare än någon annan gång. Jag tror att det beror på att känner mig jättemotiverad denna gång. Trivs inte alls med all min övervikt, vill verkligen få bort det!

Jag måste handla mer pulver imorgon, men jag ska först till jobbet på förmiddagen och vara med på ett möte. Jag har nog tänkt köra kuren i 3 veckor om jag kan. Alltså tre lådor och nu imorgon ska jag redan iväg och köpa låda nummer 2!
#1 - Malin

så söt din zack är =)



kul att läsa om någon som kör cambridgekuren.

åt det 3 veckor (ren kur) sen bytte jag ut lite måltider (gör det än idag) förra sommaren och har gått ner 14 kg! det är stentufft (är en riktig godisråtta, tur att shhakarna är goda!) men ojoj vad kul när man ser resultat!



kör hårt och ta före och efter bild, alltid kul att ha för sej själv!



kram från malin baloo och lilla casper =)

#2 - ✿ Perla ✿

Jag har en låda blandat kakao/mint kakao om du vill köpa?! Sen är det nån banan, cappuchino, jordgubb i där med tror jag. Du kan få dom för 12:- påsen + frakt? :) :)

Jag kör ju inte kuren mer. Du är verkligen duktig!

#3 - ✿ Perla ✿

Jag har följande, utgång aug 2010:

9 kakao

8 mintchoklad

2 banan

2 cappuchino.

Din sambo kanske tycker om nån annan smak? Skulle inte han köra också? Välj ut de du vill köpa bara (du behöver inte köpa alla såklart) så kan jag väga dom o kolla frakt :)

#4 - Jenny

Va kul att det går så bra för dig med cambridge:) Själv knatar jag vidare med viktväktarna men nu börjar jag se "målet" så underbart :)



Hoppas ni har en fin kväll! Kram Jenny

#5 - Diana

Va duktig du är. Kör hårt! Jag har själv ätit och kämpat med Cambridge länge. Men tyvärr inte klarat att hålla vikten. Nu har jag gjort en Gastric Bypass operation så jag behöver inte slita med pulver nå mer.

Lycka Till, jag vet att de är svinjobbigt men de ger i alla fall resultat.

Diana

#6 - Hanna

Duktig du är =) Ge inte upp för då blir det jobbigt när du måste skriva på bloggen att du har misslyckats ;)