bambi

Cambridgekuren - tankar från dag 5

Idag har nog varit den jobbigaste dagen hittills... men det är så svårt att säga eftersom ingen dag har varit riktigt jobbig! Dagarna flyger förbli (som alltid) och när snart 5 dagar har passerat så känns det verkligen som "jag behövde ju inte äta under dom där dagarna, det gick ju jättebra ändå..."

Sambon däremot ska avbryta sin Cambridgekur eftersom han har inte alls mått bra. När han vägde sig imorse så hade han gått ner 4 kilo och han har ju varit yr och väldigt svag hela tiden. Helt sjukt att han har gått ner 4 kilo efter 4 dagar! Men jag är glad att han avbröt. Cambridgekuren passar inte alla...

För mig känns det däremot helt rätt. Jag är väldigt lat och vill se snabba resultat för att sen kunna ändra om kostvanorna. Sist så fortsatte jag neråt under upptrappningen. Jag tog det väldigt väldigt sakta när jag trappade upp. Åt några rostbiffsskivor första dagen, sen några till andra dagen, sen tredje dagen la jag till lite grönsaker... osv.. Men det är bra att hålla nere med kolhydraterna så länge som möjligt.
#1 - Thessa

Så flink du er! Noen ganger er det vanskelig å ha viljestyrke nok, og da er det ekstra deilig å gjennomføre:)