bambi

Cambridgekuren - tankar från dag 6

Det regnar här i Stockholm idag... trist... jag har roat mig med att klicka runt på bloggar. Men jag lyckas hela tiden komma in på matbloggar. Jag visste inte att det fanns så många matbloggar? Vart har dom varit tidigare och varför envisas dom med att dyka upp nu?

Det kurrar i magen så jag ska nog ta min "frukost". Sambon åt mackor ute i köket medans jag satt här vid datorn så att jag inte skulle bli så frestad.

Sist jag körde Cambridge var jag så duktig och promenerade nästan varje dag i en timme. Men nu så blir det lite små promenader med barnvagnen och så bär jag runt på Zack en massa hela dagarna så det känns som att jag avverkar ungefär lite mycket kalorier ändå. Men det skulle verkligen vara bra att komam igång med lite regelbunden motion också.

Jag känner mig redan smal. Men det är kanske för att magen är helt tom och platt. Det är en skön känsla, att känna sig smal! Nu får ni inte tro att jag har någon slags ätstörning, jag skulle nog aldrig kunna utveckla anorexia eftersom jag älskar mat och bakverk så mycket. Sen så har min syster haft anorexia så jag vet vilken hemsk sjukdom det är.

#1 - Åsa/ensidamedmat

Tack för kommentaren! Vilken fin blogg du har !

Perfekt för oss med småbarn!

Kände verkligen igen mig i ditt förra inlägg...ska man väcka eller inte?

Hur ställd man blir när det avviker från det "normala" mönstret. Det har blivit bättre nu Tack och lov!

Återkommer gärna hit.



Ha en bra dag!/Åsa.

#2 - Noretstar

Duktig du är! Jag försöker så gått det går här med LCHF, men det går sådär, för jag känner mig inte så motiverad just nu.

Kämpa på du och jag är säker på att du lyckas!