bambi

Den enkla vägen
Idag ska jag iväg på lanseringen av Odd Mollys hudvårdskollektion! Så jag längtar! Men! Det kommer att vara kämpigt för att det står att det ska vara "kafferep" så det kommer nog bjudas på en massa godsaker. Ni kan ju tänka er hur Odd Mollys små bakelser kommer att se ut... uha! va svårt det kommer att vara att motstå frestelsen! Men jag ska!

Igår blev det lite jobbigt också eftersom det var en av kompisarna som frågade om jag ville luncha... och då måste man ju berätta att man håller på och bantar. Jag skäms alltid lite när jag ska börja berätta det, även fast det är ju aldrig nån som säger nåt... Men man känner sig lite fånig... jag känner att jag "fuskar" lite och tar den enkla vägen istället för att motionera en massa och kämpa i månader för att bli av med dessa extra kilon. Så därför skäms jag ibland lite... men det är bara lite... oftast är jag stolt att det ändå går bra!

Jag är extremt lat utav mig och har aldrig klarat av att gå på gym under en längre period. Jag har försökt, jag och en kompis skaffat gym-kort på ett jättehäftigt ställe... jag hade gått dit 11 gånger när jag avslutade mitt årskort. Fatta det! 11 gånger på ett år! Och inte hjälpte det att jag såg hur dom drog 500 kronor från mitt bankkonto varje månad, bara det borde ju vara tillräckligt motiverande!! Men nej... så aldrig mer ett gym-kort!

Man måste ju hitta vägar till viktminskning som passar en själv. För vissa är det bättre att gå till gymmet och för andra passar det bättre att ta den snabba vägen med pulver  ;) 
#1 - Anna

Hej. Tycker du är jätte duktig. Är själv inne på min 3:dje dag. En fråga. Hur känns hungern för dig nu när det gått så många dagar?

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Anna: Jag tycker inte att den är så farlig. Maggen kurrar ju inte längre. Men om det tar lite för lång tid mellan påsarna så blir jag ju hungrig!

#3 - Anna

Jag behöver få bort gravidmagen men jag har en annan strategi, träning! Igår cyklade jag 8 mil ut på Ekerö med min racer, härligt. Jag har kört tre Vätternrundor förr men i år blir det nog inget, hinner inte träna så mycket... Jag håller tummarna för att du ska gå ner det du vill och ser fram emot att läsa om Molly sedan!

#4 - nina

Du har rätt, man ska göra sån´t som passar en själv. Du har god självinsikt. Duktig du är som kan tacka nej till alla godsaker. Det klarar ju inte jag. Men jag kan motivera mig att träna istället.

#5 - Katinka

Ja, jag håller med dig. Man ska göra det som passar en själv. Annars mår man ju inte bra av det. Själv är jag en träningsmänniska så för mig är det alltid träning som gäller. Men det är ju olika.

#6 - Caroline

Jag klarar inte heller av att träna! Än iallafall.. Ska försöka lära mig dock :)

#7 - maria

haha jag köpte oxå ett gymkort för ett år, 500 i månaden, tror du jag tränade??...nepp, icke;) ren cambridgekur är det enda som funkar för mig, har provat typ 40000 dietet;)

mvh emersson från brollpstorget

#8 - mammatezzan

hur fördelar du dom 3 påsarna över dagen??