bambi

Finally it is mine!

Nu är denna fina Ignorance dress äntligen min! Min fina belöning efter att ha hållt mig till bara Cambridgepåsar i 3 hela veckor!! Jag ska inviga den på fredag då vi ska på inflyttningsfest!

Vi har även varit och hämtat ut paket, ett till mig och ett till Zack (vad det är i dom får ni se senare). Och så har jag handlat en massa. Jag hade skrivit en lång lista för hela veckan, men det är inte så lätt att handla ensam med barnvagn för en vecka. Så jag handlade hälften och mailade resten av listan till sambon. Men det blev typ 3 philadelphiaostar, 5 creme fraiche, osv... mycket feta mjölkprodukter när man ska köra LCHF-diet!

Sen så har jag satt i mitt hemmagjorda "knäckebröd" i ugnen... får se hur det blir! Ska bli spännande att smaka!
#1 - Karin (Albins mamma)

Åh den där var riktigt fin! :)

#2 - Linda

den är så fin den klänningen, den var du väö värd. Linda

#3 - Sara

klänningen är verkligen jättefin =)

#4 - Ina

Den klänningen i det tyget är verkligen heeelt underbar!! Jag har som sagt Artology tunic i samma tyg och mönstret och sidentyget mmmm kan det bli lyxigare eller kännas finare!?:-) Du kommer bli jättefin på festen!

Du är värd klänningen, så duktig som du varit!

Mvh Ina

#5 - Cissi

Oj, det där var verkligen en JÄTTEFIN klänning. Ja, jag låter förvånad eller hur? Är inte så där jätteförtjust i Odd Molly egentligen, men åh...den var jättefin, grattis!! :-)

#6 - Katinka

Åhh grattis! Den som du var så fin i! Vet du vad? Du inspirerar mig! Denna klänningen har jag faktiskt inte ens haft i tankarna att investera i, men nu när jag såg dig i den har jag tänkt om. Visst finns den i mörkblått också? Är ju rödhårig så alla röda och rosa nyanser går bort för mig. Lila också ofta tyvärr trots att jag tycker det är fint.



Så grattis till den nya klänningen!

#7 - Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

underbar klänning!



förresten -- bonjours ostar är bättre än philadelfia. Mer fett. Försök hålla dig över 30% fett när du köper ost! tänk fett fett fett!

#8 - Bina

Åh grattis till ett fint köp, jag tror du kommer bli toknöjd!

#9 - Sandra

Ååh vad bra att du valde den klänningen, den är super söt :) och jag tycker du passar bättre i den än i den andra ;)