bambi

Jag blev uppringd av elakingen "Olle"

Jag fick ett samtal för en stund sen på min mobil från "Olle" som påstod att hans personuppgifter fanns på min blogg och han ville att jag skulle ta bort dom. Sambon som är jurist, säger att ip-adresser inte är personuppgifter och jag litar på honom (han har även kollat upp detta lite extra med hans juristkompisar och dom håller med).

Men i allafall... den här "Olle" påstod att han hade googlat sitt ip-nummer (bara en kort stund efter jag hade skrivit ut det) och då sett att det fanns med på min blogg!! Ojoj! Han satt på en trådlös uppkoppling, så det måste ha varit någon annan som hade skrivit den elaka kommentaren... yeah right!

Men det var ju ganska så självklart att detta var en lögn... så jag säger "Om din sambo, som uppenbarligen är den som har skrivit alla kommentarer, erkänner att hon har gjort detta och ber om ursäkt så kan jag ta bort ip-adresserna."

"Olle" ber då om ursäkt och säger att han skrev den elaka kommentaren men hans sambo har skrivit alla snälla kommentarer. Jag blir sur eftersom han bara fortsätter och ljuger (rätt så uppenbart... hur många killar läser samma bloggar som sin tjej?), så jag säger att när hans tjej är redo att erkänna och be om ursäkt så kan hon ringa och jag lägger på. Man blir ju rätt trött på all falskhet!

Sen efter ett tag så får jag ett mail från denna tjej som "ber om ursäkt å sin sambos vägnar" .. eftersom det verkar betyda så mycket så har jag nu mörkat ip-adresserna. Det roliga är att mailadressen som finns med här nedanför är väl personuppgifter om något, men det nämnde inte ens "Olle"... haha... dom påstod hela tiden att han hette Olle och att det var han som skrev kommentaren.

För det första... fatta va pinsamt att behöva säga till sin sambo "du... jag har skrivit en barnslig och elak kommentar på en blogg... kan inte du ringa tjejen och be henne ta bort ip-numret...? Och du, säg att du heter Olle!!"  Sen att fortsätta och ljuga och ljuga... om det var som dom påstår varför mailade hon inte direkt och sa "Oj, jag ber om ursäkt för att min korkade sambo skrev den där kommentaren.". Nej, istället så radades lögnerna upp: nej, jag sitter på ett bibliotek, nej, jag googlade, nej, jag sitter på trådlöst nätverk... osv osv...  Ska man tro på karma?

#1 - Lillis

Men gud vad är det för en människa?

#2 - Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

oh.my.god





assså, det är lite psykopatvarning på den där.

#3 - SysterYster

Men vilken läskig människa. Räckte det inte med den elaka kommentaren var hon tvungen att ringa upp dig och bråka också? Föresten hur fick hon tag i ditt telenummer?

#4 - S

Vad är det jag läser? chockad Du som är en av de snällaste bloggorskorna som finns, har en massa tävlingar utan en massa krav på egen blogg och delar med dig av ditt liv. Så tråkigt när det ska bli så här. Lägg inte ner bloggen!

#5 - Stina

Hjälp vad barnsligt!! Varför inte bara maila och be om ursäkt och be dig ta bort hela inlägget! Skulle vilja sett när hon bad sin kille att spela "Olle" hahaha :-D

#6 - Therese - Eira min ögonsten - Tävlingar i bloggen

Men herregud vilken människa!

Hur fick han/hon tag på ditt nummer?

#7 - Jenny

Creepy... Men mest pinsamt. Undrar också hur de fick tag på ditt nummer? Roligt att du berättar om vad som hände, alltid roligt med lite drama såhär mitt på lördagen!

#8 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Tack för alla snälla kommentarer.



Jag mailade henne innan jag publicerade det första inlägget och skrev att jag hade kommit på henne och skulle skriva ett inlägg om det. Jag fick inget svar då, så då skrev jag ett inlägg. I mailet så fanns mitt förnamn och efternamn som avsändare så hon måste ha sökt på det.

#9 - Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

det känns lite som att gå över gränsen. man ringer inte upp folk så där bara för att man snackat på nätet. lite creepy if you ask me. Hon verkar ha lite svårt med gränser och personlig integritet.

#10 - Hanna

hihi vad jag skrattade när jag läste detta inlägget! Den där tjejen som spelar Olle verkar ju vara minst sagt korkad! Hoppas hon har blivit riktigt uthängd på din blogg nu så hon beter sig som en vuxen människa i fortsättningen =)

#11 - Agnieszka

Haha... tyvärr finns det folk till allt!

Tycker personligen din blogg är super!

kramar

#12 - Maria

If you google "Olle G Karlsson" you'll see it's not the first time this person makes such a stupid comment. A troll maybe?

#13 - Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

japp.



"Jag och min flickvän pratade idag, och vi kom fram till att vi båda tycker att du är ful. Min flickvän tycker att du har äckliga läppar. Själv kan jag inte precisera vad jag tycker illa om, men "over all" så tycke jag att du ser ut som en prostituerad. En billig en."



http://annamirjamaria.blogg.se/2009/april/lockar.html





"Klart att du gör det! Det är väl för pengarna, kan jag gissa... Vad är det nu igen en sådan flicka som säljer sig för pengar kallas...? Äh, nu glömde jag bort d... JO, call girl eller kanske protituerad! Juuuust det, sååå var det...!"



"Erik: DU är störd Erik! Är du bög eller, som tar Engla i försvar!? Haha, böööög!"



http://annamirjamaria.blogg.se/2009/april/som-nu-fast-battre.html





"Bella, i den där outfiten ser du ut som en prostituerad. Och ingen dyr sån heller."



http://blondinbella.se/utgang-med-maria-och-viktor/?page=4



_________



Vilken otroligt låg och småaktig människa. Garanterat finns ingen olle utan det är tjejen själv som sitter och spyr. Antagligen så avundsjuk och missnöjd med sig själv så det stänker om det.

#14 - johanna jordgubbe

ahahahahaahahaha.. tack olle, tack L och tack kära du för att ni gett mig dagens största skratt!!

helt underbart att läsa denna lilla följetong :)



ha en underbar kväll..

#15 - Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

JER-RY JER-RY JER-RY JER-RY JER-RY JER-RY

#16 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Haha... ja... det är lite som på Jerry Springer ;)

#17 - Nina

hahha så tragiskt S =)

#18 - Bina

OMG

#19 - nina

Hjälp.

Idioti.

#20 - Sandra

Men gud vilken människa :O Och sen be sambon ringa dig till råga på allt. HAHA;D

#21 - as

haha vilken pinsam människa!! (såg denna länk hos BK). Jag tycker du gjorde rätt som la ut IP numret. Folk ska inte tro att det kan kommentera viljen crap som helst.

#22 - L I L I J A

Sjukt! & jävligt läskigt att den här personen ringer dig :S :S

#23 - Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Patetiskt skulle jag nog sammanfatta det med ett bra ord ;)

#24 - SannaDenGranna

haha jag är GLAD över kommentarkriget :)

annars hade jag inte hittat hit ju!!



Å Olle! Kissa ner dig va ;)

#25 - sofia

hahahaha tragiskt

#26 - Wysteriia

Men herregud hur en del människor orkar hålla på!!! :I