bambi

Sängkläder åt dom rika

Zack i sin fina body från Ecoloco


Jag har precis hållt på och bäddat rent i sängen. Zack tycker det är jätteroligt att få vara med och få lakan och täcken över sig. Han skrattar massor!

Jag tänkte på en sak när jag höll på och bäddade... vi har tre bäddset som är lite dyrare och exklusivare... sen har vi en massa bäddset som är billigt skräp (som jag har fått när jag har beställt från H&M och sånt...). Trots att dessa tre dyrare bäddseten är av tre helt olika märken (Lexington, Mille Notti och Linum) så har dom ALLA TRE bara hål nertill och knappar för att knäppa igen det hålet. Detta stör jag mig på varje gång jag bäddar med dessa påslakan... och både jag och min sambo har undrat "varför gör man påslakan utan hål upptill?".. det är ju bara krångligt! Det går så mycket smidigare att bädda bara man har dom där två hålen upptill....

Men idag när jag tänkte på att det var bara dom dyrare sängkläderna som var på detta sätt så kom jag på... det är ju förstås för att dessa sängkläder är för rika människor som har städerska som bäddar åt dom!! (Alltså inte för fattiga småbarnsföräldrar som måste bädda själva...)
#1 - nina

Hmm... tål att tänka på

#2 - Anna

suveränt söt bild! :D

#3 - Sofi

Ja visst är det fruktansvärt irriterande utan dom där hålen, tar så mycket längre tid innan man får till täcket bra.

#4 - Babyportalen.se

Åh de där bodysarna är så fina!



Ha en trevlig kväll.



//Hanna

#5 - Jenny

Det finns även påslakan från ikea utan hål upptill, tycker det är skönt att hörnorna från täcket inte sticker ut däruppe vilket de kan göra annars. Man hittar rätt snabbt en teknik att bädda utan hålen faktiskt.

#6 - Martina

Som tidigare skribent påpekar så har IKEA också många påslakan utan hål upptill, jag har flertalet såna! Det är visserligen lite klurigare, men vänd det ut och in innan du viker ihop det för att läggas i linneskåpet, så går det riktigt smidigt när det väl är dags att byta lakan! :)

#7 - Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

vi har också ett gäng apdyra lakan, men fan vilken kvalité!!! jag brukar börja med att stoppa in hörnen och sen hålla i dem när jag skakar ner.

#8 - Bina

Teknik! Värd att lära sig ;-)