bambi

Skoj på öppna förskolan
Imorse vad Zack ganska gnällig, vilket han har varit på sistonde när vi är hemma. Han är så mycket gladare när vi är ute eller umgås med andra. Jag tror att han behöver mer social simulans, så därför åkte vi iväg till öppna förskolan.

Eftersom vi inte har varit på öppna förskolan på två månader nu så var Zack väldigt blyg och tyst i början och under sångstunden.

Men sen kom hans kompis Arthur som är en månad äldre än Zack (alltså 9 månader) och då blev Zack sig själv och blev så glad. Jag trodde inte att han skulle känna igen Arthur eftersom det var ett tag sen dom träffades, men han verkade nästan göra det eftersom han till och med följde efter honom. Arthur kan krypa, så när han kröp iväg så ålade sig Zack efter... såg väldigt gulligt ut!



Zack med sin kompis Arthur



Sen hittade Zack en jätterolig leksak som hade typ sand i sig och lät nästan som en marakas. Han började skratta massor så alla samlades runt honom och tyckte han var så söt. Han charmade verkligen alla. Jag missade att filma när han skrattade som mest, men jag filmade lite i slutet:

#1 - Agnieszka

Sötnos där, hoppas ni får en underbar dag! Nu ska jag göra iordning mig och liten för att åka till dagis och hämta Storasyster! eller så tar vi en promenad dit istället..... visar sig!

kram kram

#2 - Petra

Nu har jag röstat på dig i mammablogg galan. Du fick min röst i "färgstarkaste mammabloggaren" och "bästa barnmodebloggen". För jag gillar dina tankar om att det är ok med olika färger på barnkläder. Vill ha lite mer ekotips dock.

#3 - nina

MEN SÅ SÖÖÖÖÖT (tanten i bussen skulle bara veta)

#4 - anna ♥ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♥

vilka sötisar=) kul när de har lite kontakt!