bambi

Tand nr. 3 höll oss vakna i natt

God morgon allihopa! Idag är jag rätt så trött då det var min tur att gå upp med Zack sen dessutom så vaknade han mitt i natten (vilket han aldrig brukar göra!)!.

Han låg och gnällde runt 01.15, jag tänkte att det kanske var blöjan som irriterade honom? (Fast det var lite konstigt för det har han ju aldrig vaknat utav tidigare). Men jag gick upp och bytte blöja och den var nästan tom... så det kan inte ha varit den. Så vi låg och kramade lite och jag sjöng lite för honom. Då märkte jag hur han tog tag i mitt finger och gnagade och gnagde på den. Han drog min nagel mot sin överkäke. Det var en tand som var jobbig!

Så sambon gick och hämtade en bitring, den fortsatte han och gnagade glatt på. Sen fick han lite alvedon och så fick han sova igen. Men då hade vi redan varit vakna i ca en timme... så jag är rätt så trött idag! Det blir nog att sova middag när Zack gör det!

Hoppas att ni alla får en trevlig måndag!
#1 - ✿ Perla ✿

Jag har hört att man kan gnugga lite Alvedon på det "onda" tandköttet om de har det besvärligt... har inte testat själv, men det kanske funkar!?

Grattis till viktnedgången!!! Jag har mailat dig nu ang påsarna :)