bambi

En vecka utan kramar för en 9-månaders bebis
Jag såg en dokumentär om The Unabomber förra veckan. Dom försökte undersöka hur han kunde bli så konstig som han blev. Han dödade många med sina brevbomber och publicerade ett manifest med sina tankar om hur människan hade blivit slav under teknologin.

Dom diskuterade då hans barndom. Hans mamma hade berättat om hur han fick ligga i karantän i en vecka när han var 9 månader gammal eftersom han blev väldigt sjuk. Sen när han kom hem efter det så var han helt förändrad. Han log eller skrattade inte på väldigt länge. Dom trodde att denna händelse i så ung ålder påverkade honom väldigt mycket.

Jag tänkte direkt att det är ju i Zacks ålder! Närhet och kärlek är så viktigt, dom ska inte vara utan det... och verkligen inte i en hel vecka!! Den här första tiden är ju så viktig! Det går inte att räkna hur många gånger jag kramar Zack varje dag, tänk er då en liten 9-månaders bebis som får ligga själv på sjukhus i en hel vecka! En hel vecka utan kramar och kärlek från sin mamma och/eller pappa, måste ha varit hemskt för den lilal bebisen!
#1 - Nathalie, 20årig mamma & egen företagare

Hmm.. ja, då gäller det alltså att kramas. :) Men det gör vi såklart massa redan. Hur kan man låta bli?!



/ Nat

#2 - Starmama ♥

Det finns Odd Molly-"nyheter" på min blogg!

#3 - Tessan

hu, jag får ont i magen när jag tänker på hur förtvivlad han måste varit den där veckan.