bambi

Lovely Knit nr. 2

Titta vilket fint paket jag fick av Anna från Country Dreams igår! En massa roliga saker... godiset får sambon äta upp dock. Tusen tack, Anna! Hon skickar alltid paketet med REK också, det är himla skönt. Egentligen borde alla företag göra det, jag blir alltid så orolig om jag inte får paket inom 2-3 dagar om jag har beställt något.

Så nu har jag en till Lovely Knit. Jag har sedan tidigare en röd i ull, som är supervarm. Sen så har den blivit rätt så noppig. Så jag tror att denna lila i bomull kommer att vara bättre. Känns mycker mer användbar!

Jag var lite emot Lovely Knit koftorna i början, kändes som alla hade dom! Men dom är faktiskt himla snygga!

#1 - Therese - Eira min ögonsten - Tävling & Bloppis!

Superfin! Jag vill också ha en sån!

#2 - Bina frågar Bambi lite Odd Molly-frågor

Jag ser så illa på denna skärmen är det den lila du köpt? Jag kröp i min nya marinblå häromdagen och bara stormtrivs. (fick också min levererad av Country-Dreams.. jag smällde dock i mig godiset häromdagen när jag var sugen. 'rodnar' )

#3 - Katinka

Åhh, jag är just nu också i funderartagen på att investera i en ny Lovely Knit faktiskt. Jag har den blåa med rosa band i ull redan och den används flitigt nu som "jacka" på våren.

Förstår vad du menar med att du var emot dessa från början. De har blivit Odd Mollys signaturplagg liksom och trots att jag älskar och samlar maniskt på Odd Molly är jag inte riktigt överförtjust att bära mitt klädmärke vilket det än vara må så tydligt. Men så köpte jag en och nu är jag fast. Älskar den! Ska investera i en i bomull nu...

#4 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Bina: Ja, det är en lila som jag har fått (ej köpt). Den är verkligen superfin!

#5 - atharina

Hi, i´m from germany and felt in love with odd molly. i like your blog. It´s fun to see your styles.

kind regards from



katharina

#6 - nina

JÄTTEFIN kofta.

#7 - Anna

En av mina favoriter! Har en grå och en rosa i ull som jag använder jätte, jättemycket! Passar till den mesta-skjorta, t-shirt, polo. På våren och hösten är det en perfekt "jacka". Jag gillar mönstret på ullkoftan bättre än den i bomull!