bambi

Varför jag gillar Odd Molly så mycket...

Jag fick en fråga angående min kärlek till Odd Molly... så här förklarar jag min kärlek till detta klädesmärke:

Det är väldigt bra kvalité, bekväma och fina kläder. Kläderna har små meddelanden i sig som gör en glad och man känner att man duger som man är. En av Odd Mollys slogans är just att man duger som man är och man blir hela tiden påmind om att "Odd Molly loves you". Så det känns som om man är omsvärmad av kärlek när man använder deras kläder.

Eftersom det är så många små fina detaljer (små sidenrosetter, mollymynt, mm) så känns det som att varje klädesplagg har tillverkats med kärlek och omsorg. Det är en underbar känsla att bära Odd Molly-plagg!

Sen så har det även blivit lite av en hobby. Vissa samlar på frimärken, mynt eller SL-kort... jag samlar på Odd Molly   ;)



Varför älskar ni Odd Molly?
#1 - trollpackan

Hallojken där! Det var länge sedan!

Nja...älskar Odd Molly..det gör ju inte jagfniss så det blir ingen kommentar på det;)Jag tycker att de har så många tunikor eller "tunik-modell" på det mesta och det är inget för mig.

Det är tur att alla tycker olika;)

kramen på dig!

#2 - tia som gått upp tre kilo på en dag- känns det som!

Hej tjeje, nu sitter jag med ett glas vin och återhämtar mig efter dagens KAOS! Du den där Olle, hur kunde han hitta ditt telefonnummer? Du har väl inte ens nämnt ditt riktiga namn för "allmänheten"? Läbbigt var det i alla fall, eller otrevligt och pinsamt för hans/hennes del...



Kram kram



T

#3 - Lene

Håller med du! En lyxig känsla, de underbara detaljerna, kvalitén och den underbara doften!

Just det där: "You are perfect because you are not"

är ju toppen!!

#4 - Katinka

Ja, jag håller då med dig. Snygga kvalitetskläder i en stil jag älskar. Var för sig är de underbara, tillsammans går de att kombinera ljuvligt i ett otal snygga stilar. Icketrendiga kläder som har en lång livslängd för gillar man den stilen gör man det alltid. De går liksom aldrig ur modet. För mig åtminstone.

Jag älskar stickat. Stickade klänningar, spets och silke. Flickigt och sött och snyggt att kombinera med skinnjackan eller något lite hårdare.



Utöver det bekänner jag mig till att vara ännu en av dessa som faktiskt samlar på Odd Molly kläder.

#5 - karin

åh! jag känner mig så vacker i odd molly!

oftast passar kläderna mig(lång, smalare upptill än nertill) och det är inte så ofta andra märken gör det(eller så passar de tills de är tvättade några gånger). härligt med kvalitet. underbara detaljer som gör helheten så mycket bättre.

#6 - Evalena

Åh, varför jag älskar Odd Molly? Det klädsamma som friskt blandas med det tokiga. finns stilar som passar alla, gammal som ung.Allt är så arbetat, detaljer som förhöjer lyxkänslan, sköna tyger.

Samlare? japp!

#7 - Sara

precis som Tia skrev så kan jag inte förstå hur "olle" fick tag på ditt telefonnummer. lite olustigt tycker jag!



har själv inga odd molly kläder men de är fina =)

#8 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Tia & Sara: Som jag skrev tidigare i en kommentar så mailade jag tjejen och berättade att jag hade kommit på henne och som avsändare till mailet så stod mitt förnamn och efternamn så hon måste ha sökt på det!

#9 - Lene (igen)

Har för mig du sökte en 9th sweater i chalk!? Finns på Lejonhuset i strl 2!

#10 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Lene: Tack, jag har sett det. Men jag kommer nog köpa Ignorance dressen istället!

#11 - Linda

Håller med dig... ODD MOLLY är ett eller många samlarobjekt. Man känner att man trivs, känner sig hemma. Kläder att må bra i. Och sen är de så vackra, så välgjorda... verkligen kvalitet. Underbara helt enkelt... Linda

#12 - Linda Andersson

Jag är dålig på odd molly, så jag bara måste fråga, vad är ett molly mynt? Har du möjligen en bild? Jag är säkert jätte trög... men, men... man kan inte veta allt ;)

#13 - Therese - Eira min ögonsten

Det är faktiskt DU som fått mig att öppna ögonen för Odd Molly. Har inte tittat så mycket på deras kläder förut men det har nog berott på priset.

Men nu när jag läser din blogg så har dina ord&bilder fått mig nästan lite besatt i att jag MÅSTE ha minst ett plagg. Kvaliten verkar helt underbar och sen så är det ju så mycket fina och OVANLIGA plagg. Man vill ju inte alltid springa runt och se ut som alla andra i HM och Lindexplagg.



Hmm.. Eftersom det är ditt fel så borde jag ju få en dudette klänning av dig! Det verkar väl helt logiskt? ;P haha..

#14 - Tove

För att det är originella plagg som ändå inte sticker ut på ett iögonenfallande sätt och så är lätta att matcha med enklare grejer! :)

#15 - Lady Dahmer ...::Confessions of a Neurotic Attentionwhore::...

Jag älskar odd molly för att allt är så vackert och välgjort. Tyvärr har jag inte råd med dem, men brukar gå å kolla å känna å drömma lite.

#16 - Bina

För mig var det en stor sporre att gå ner i vikt.. jag skulle belöna mig och minsann också ha såna underbara kläder. Jag gjorde det och tappade drygt 20 kilo. Nu har det blivit en hobby och det är skoj att använda alla plaggen, klura på nya kombinationer och att jaga rätt på godbitar man söker. (jag fick förresten tag i 9th sweater dark powder som jag mailade dig om - tjohooo!! )

#17 - Anna

Jag är också en samlare...... och har tyvärr svårt att sälja något av mina Odd Mollyplagg. Det går bara inte.. Jag gillar Odd Molly för att plaggen ger en speciell känsla - har köpt hela konceptet - doften, texten, stilen! Det är första gången jag inte tröttnar på mina plagg trots att jag haft dem mer än två år!

Jag tycker kläderna är jättefina med fina detaljer och de känns lite lyxiga på något sätt. Jag känner mig fin i dem. Gäller alla mina plagg; koftor, tunikor, kjol, klänning, tröja, shorts, linnen, t-shirt, mössa, vantar, halsduk, sjal.. Oj har jag så många!