bambi

Fredag - jobbar hemma, helgens planer och städerska
På fredagar så slutar jag tidigt, kl. 10.45. Jag tänkte förut att jag då skulle kunna hämta plutten på dagis redan vid 12, men nu har jag så mycket att göra så idag så åkte jag hem för att sitta och jobba här hemma en stund innan jag hämtar honom.

Jag har mailat sambon ett förslag på helgens planer. Att åka ut till Kista Galleria som har haft nyinvigning och har en massa rabatter i alla butiker, imorgon. Och sen julpynta och städa på söndag... får se om han godkänner min planering. Han hatar att shoppa och vill nämligen ha en vecka på sig att "förbereda" sig för "hemskheten", så jag vet inte om det räcker med att jag säger till dagen innan... Men jag är bra sugen på att gå runt i Kista Galleria, om jag orkar!

En sak som jag ser fram emot är att vi ska nog skaffa städerska! Nu när jag och sambon har två inkomster så känner vi att vi har råd med det och det skulle vara så skönt att slippa den biten. Varken jag eller sambon gillar att städa, sen har jag inte heller kunnat städa på över 2 månader så sambon har fått sköta det helt själv... när han har haft tid, han har ju ett rätt så tidskrävande jobb och kommer oftast inte hem före kl. 18.

Så jag har skickat en intresseanmälan till ett städbolag, som jag hoppas kan komma hit snart! Helst komma hit NU och städa!
#1 - alexandra

hihi stockholms fasoner? ;-)

#2 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

alexandra: eh... va? fattar ingenting Vad av det jag skrev räknas som "stockholms fasoner"?

#3 - Sofie

Möjligtvis att shoppa i Kista kan väl vara en "Stockholms fason"... ;-)Gällande städerska så har vi det här i Malmö också...

#4 - Martina

Vilket städföretag, om man får fråga? Jag undrar, eftersom jag själv jobbat på ett städföretag som även finns i Stockholm, som jag inte skulle rekommendera...

#5 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Haha, det hade säkert varit bra för ekonomin om man hade behövt en vecka på sig för att förbereda sig mentalt på shopping...;-)



Hoppas du kan locka med honom!

#6 - Susanne - Sannibus

Ohh lyx med städerska! Vill jag också ha!

hihi förresten... ser du att du och din man står på precis samma sätt med fötterna på fina nya bilderna i bloggheadern? Höger inåt liksom :D

#7 - alexandra

Svar: Kista...men jag hoppas du såg min smilegubbe efteråt...var inget du skulle ta illa upp för. Verkade lite så...

#8 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

Alexandra: Nej, jag tog inte illa upp... blev bara lite förvirrad och undrade vad det var du menade :)

#9 - Anonym

Jag tror det är samma fötter.... redigerat i photoshop.... :)

Vi har städerska en gång per månad, det är så himla skönt!!!

När får vi veta bönans kön nyfiken :)

#10 - Martina

Nej, det var inte det företaget jag jobbade på, som tur var. :)

#11 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

Anonym: Efter helgen så har vi nog hunnit berätta för dom flesta av våra nära och kära... så då kan jag nog avslöja det på bloggen!

#12 - Linda

En städerska skulle man ha! Vi ligger bra efter med städningen här hemma just nu... alla sjukhusbesök tar all tid och energi. Bläää! :-(

#13 - emmathilda

Din blogg layout är så härlig och fin! Och bilden på dig där uppe med fina vita Odd Molly tunikan/klänningen, där ser du så vacker ut! Och gällande städerskan, en sån skulle jag också behöva nu! Hatar att städa, och nu mååste man speciellt sådär extra nu till julen, usch! Kram på dig, och hoppas ni mår bra i er familj :) Kram från Emma.