bambi

Kärleken mellan bebis och katt

Sofie tyckte att det var länge sen jag skrev något om Hera här på bloggen och det var det ju... (föresten så tycker jag att det är jättekul när ni skriver vad ni vill läsa mer om i bloggen, det ger mig förslag på vad jag ska blogga om när jag har idétorka!)

Hera spenderar dagarna med att göra två saker: sova och undvika Zack.

 

Nu när Zack har börjat gå och springa lite till och med så har Hera fått det rätt så kämpigt. Men vi vet inte riktigt om hon kanske gillar när han jagar henne? För hon springer aldrig ifrån honom eller gömmer sig, utan hon brukar sakta gå iväg med honom tätt efter sig. Han kanske tycker att det är roligt att bli jagad? Det kanske har blivit en lek för henne?

Vi brukar kunna höra på Zack att han har fått syn på Hera för Zack gör ett speciellt glädjetjut när han ser henne och vill få tag på henne. Han tycker verkligen om henne jättemycket. Och det verkar ju vara ganska så ömsesidigt...



Men när Zack väl får tag på henne så är det kanske inte lika trevligt för henne, för han kan vara rätt så hårdhänt:

 

Han drar i hennes päls eller så brukar han slå eller "klappa" på henne (vi har ju sagt att han ska "klappa" och då tror han att det är likadant som när han "klappar" händerna). Hon har aldrig blivit arg på honom, rivit eller bitit honom. Hon är lite för snäll mot honom.


Men det är väldigt gulligt när dom kan vara nära varann utan att Zack är elak mot henne.


Hera verkar bry sig väldigt mycket om Zack, för så fort han är ledsen så kommer hon och skriker. Det är som om hon blir orolig för honom. :) 

#1 - sofie

Hej!

Vad gullig du är som skrev ett så långt och fint inlägg! :) Jag blev så glad jag när jag såg på bloglovin att du uppdaterat och att mitt namn stod med i första meningen!

Det verkar som att hon tycker om Zack då hon vill vara i närheten sådär.



När min storasyster var liten så hade mamma o pappa en bondkatt (hane) och han hade en ängels tålamod. Ida (min syster) fick i princip lägga sig på honom utan att han brydde sig. Mamma brukade lyfta bort Ida från honom men då när han inte flyttade på sig så antog mamma att han inte brydde sig. Så hon lät Ida fortsätta krama honom. - Det är väl bevis på en snäll katt? Hera verkar vara precis lika snäll!



Tack för inlägget!

Kram

#2 - Elinor

å, vilken vacker katt! igår var jag hos några vänner med min vovve. de har en 10-månaders pojk som skrattade högt av förtjusning varje gång han fick syn på abbe. han klappade honom också rätt så försiktigt och helt utan rädsla. men efter ett tag fick abbe ändå nog och smög sig bort till ett hörn.

#3 - Jenny i Skåne (mamma till tre)

Så gulligt! :-) Här är det hunden som får min minsta V:s stora omsorg, tyvärr är kärleken inte ömsesidig. V vill gärna dela bädd med hunden och gosa med hans mjuka päls. Hunden är alltid snäll han med, men han tittar på oss med en blick som säger "Ta bort honom" så fort V hamnar nära....

#4 - Therese - Eira min ögonsten

Gud vad gulligt! :)

#5 - ChristinaB

Världens snällaste katter Ragdolls! Vi har två och de är underbara med barnen och med oss. Otroligt sociala och vill absolut vara med.



#6 - Nina ♡

skönt att dem går ihop. söta tillsammans :D

#7 - Mika

Hej! Bara en nyfiken läsare här. Jag följde din blogg när du väntade din son men sedan bytte jag dator och favoritfliken var inte kvar då såklart. Läste att du är född i San Jose! Jag är just nu i San jose och pluggar :) Min nyfikenhet över, jag brukar inte kommentera i vanliga fall men jag läste att du har ett väldigt ovanligt namn och nu undrar jag såklart vad det är :)



Lycka till med bebisen i magen och hoppas att du ska få må bra resten av graviditeten eftersom du verkar ha haft en väldigt jobbigt början.

#8 - Linda

När våran Kisse var liten och busig, så lekte den någon form av titt ut med Theo, han gömde sig bakom Theos lådor som han har sina leksaker i. Nu är de dock inte riktigt lika bra kompisar...

#9 - Anonym

Åh, söta, önskar vi kunde ha katt men mannen är allergisk. Bambi, var har du köpt den fina kattröjan som Zack har på sig?

#10 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

Anonym: Bodyn kommer från Lindex

#11 - aleeekz

ibland går verkligen inte bebisar och djur ihop men dina verkar verkligen smått intresserade av varandra :).

#12 - Josefine, Blåeld

Vår katt är också lite väl snäll mot ludvig, önskar nästan att han "sade ifrån" då Ludvig blir för hårdhänt!



Kram!

#13 - Lizzy

Ragdolls brukar ju oftast vara väldigt tålmodiga :) Fast vår ena kommer nog inte få det lätt den dagen vi väljer att skaffa barn, han är verkligen inte glad de gånger vi har barn på besök, men han är ju otroligt tjurig för att vara ragdoll.