bambi

Mitt i natten, eller?


Zack vaknade till under natten. Vi tittade på klockan, som visade 02:50. Han kanske hade drömt en mardröm tänkte jag eftersom det lät inte som om han skulle somna om direkt. Så jag gick upp och tog upp honom och satt med honom i famnen i fåtöljen i hans rum, i mörkret. Efter bara någon minut så somnade han om och jag la ner honom.

Men sen efter bara ett par minuter så vaknade han igen! Så då gick sambon upp och satt med Zack... och så där höll vi på i en halvtimme!!! Jag fattade ingenting... Zack som brukar somna om så bra mitt i natten, bara han får lite trygghet. Men då, efter en halvtimme så börjar sambons mobil att ringa... och jag tänkte.. vad händer nu? Klockan är ju 03:20!! Men nej, mobilens väckarklocka hade gått igång och visade på 06:15.

Och ja, klockan var alltså egentligen 06:15. Någon (hmm... jag har mina misstankar om vem...) hade pillat på vår väckarklocka på nattduksbordet så att den visade helt fel tid! Så det var inte så konstigt att Zack hade svårt att somna om, det var ju morgon!

Men jag blev helt skum i skallen, för jag var så säker på att det var mitt i natten och att jag skulle få sova några timmar till... så jag blev helt förvirrad. Men nu har jag sovit lite till... så nu känns det lite bättre. Men stackars Zack måste ha blivit lite förvirrad när vi försökte få honom att somna om. För annars om han vaknar straxt innan klockan ringer så får han komma till vår säng och gosa lite innan vi går upp. Men nu blev allt knas, bara för att någon ändrade på tiden...