bambi

Nya vanor


Igår kom sambon hem med Cookie Dough, som har varit en av mina favoriter (min Ben & Jerry's topplista hittar ni här). Men nej, jag ville inte ha... så han fick äta själv.

Ja, mina vanor har totalförändrats sen jag blev gravid denna gång. Ingenting är gott. Jag har slutat dricka cola light för länge sen (går ju inte när man mår illa) och jag som drack 1½ liter om dagen förut. Vatten drack jag typ aldrig förut (nej, det var ju så tråkigt och smaklöst) och det är nästan det enda jag dricker nu.

Och i helgen så skulle jag äta en brownie från 7eleven (som var en av mina favoritgodisar och jag kunde LÄTT trycka i mig 2 stycken på en gång förut), men jag tog 2 tuggor och tyckte sen att det var så sött!!!! Haha... det kunde jag aldrig tro att jag skulle tycka...


Men får se sen om jag kommer att återgå till cola light och godis sen när jag mår bättre... det kanske vore bra att försöka hålla sig till dessa "bättre" vanor?

#1 - sofie

Híhi, ja som du säger så är det förmodligen bäst att hålla sig till de bättre vanorna, och får du inte suget tillbaka så är det väl bara en blessing.;) Jag vet inte hur många ggr jag försökt sluta med godis och sötsaker men jag är en riktig gottegris så det håller aldrig speciellt länge. Typiskt, eller hur?



Men samtidigt så vill man väl kunna ha möjligheten att unna sig något gott ibland.. Hmm, knepigt.

Hoppas du får en bra dag! kram

#2 - sofie

Föressten! Det var längesen du skrev något om Hera! :) Jag tycker hon är så fin så du får gärna - om du orkar - visa någon fin bild på henne. :) Kram!

#3 - Anna

oj, det enda som funkade mot mitt illamående var kolsyrat, helst cocca-cola.



Jag hade jätte svårt för sött, det enda som gick bra var frukt. åt massor!



Det är riktigt illa om inte ens Ben & Jerry går ner :)

#4 - Elinor

ja, jag tänkte just säga det att många ju dricker cola mot illamående! men å andra sidan så verkar det ju bara bra att du fått en ofrivillig skjuts in i ett hälsosammare liv. läs någon hemsida om hur onyttig cola light är, så kanske du slutar för gott ;).

#5 - Elina

Hihi men det har jag hört många som säger, att speciellt om man varit sötsugen innan smakar allt bara för sött nu.. Och många får ju väldigt varierande kost när de blir gravida.. Ska bli kul att se vad man själv blir sugen på när man skaffar barn :)

Kram

#6 - Jyoti

Ååh, jag älskar B & J's Strawberry Cheesecake!!! Yummi :-)

#7 - Jessica- tre killar och en tjej

Jag har precis fått nr 2, och känner fortfarande av de där konstigheterna som kroppen börjar med när man blir gravid. Kan få galna sug efter Brämhults Apelsinjuice och choklad, men cola, som även jag druckit flaskvis av nästan kräktes jag av bara lukten. Makrill på tub fick jag i mig en tub per dag utan problem. Bananknarkare blev jag dessutom. och sallad, kruksallat på macka med ost, älskar jag fortfarande. Så konstigt hur kroppen ska hålla på!! Har precis messat sambon om att han ska köpa juice och choklad på väg hem från jobbet, nu har jag hållt mig ifrån det i två dagar, haha.



Om en stund (hoppas jag) har jag bloggat om något som jag inspirerades till av dig, titta gärna om någon halvtimme eller så!



Ha en bra kväll.

Jessica