bambi

Vecka 48 - #805 Hoodly knit jacket

I årets vinterkollektion så finns den koftan som används flitigast i min garderob och det är min Hoodly knit jacket från förra årets höstkollektion. Nu är den alltså tillbaka i färgerna: cherry, powder, chocolate och chalk.

Min Hoodly knit jacket från förra året är i 50% mohair och 50% akryl, medans årets är i 60% akryl, 20% alpaca och 20% ull. Jag tycker att min är lite stickig, men jag tror att årets är mindre stickig då alpaca är så mjukt och gosigt.


Vad som gör den till min favoritkofta? Jag är rätt så varm utav mig och denna kofta är inte så varm utan känns mer öppen och den är också lite glesstickad. Jag tycker att huvan är en söt detalj, även om just huvan inte används så ofta.

Den är också väldigt användbar och passar till det mesta, både jeans och klänning. Enkel att matcha då den är rätt så enkel och inte så mönstrad som t.ex. Lovely Knitten. Jag tror att det är därför min har blivit använd så mycket.

Den är normal i storleken, jag har min vanliga storlek på min. Den går att reglera mycket eftersom det är knytband på den.

Jag skulle gärna vilja ha någon ur årets vinterkollektion också, kanske blir något köp senare. Favoriterna är nog chocolate och cherry.



Har du en Hoodly knit jacket? Vad tycker du om den? Använder du den mycket? Hur matchar du helst din Hoodly knit jacket?

#1 - Martina

Åh, de är så fina! Jag skulle vilja ha en i chocolate eller chalk.. Eller kanske både och? ;)

#2 - Sofie

Tycker koftorna är jättefina, men 60 procent akryl känns som riktigt dålig kvalitet...Speciellt med tanke på priset..så Nej tack!

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥

Sofie: Min är i 50% akryl och är både välanvänd och tvättad flera gånger och den är fortfarande väldigt fin och inte alls noppig eller så!

#4 - Mikaela - ungmamma till Nova

fin blogg du har :) kika gärna in min om du har lust.



Ha det bra!

#5 - Sofie

Ah, det låter förvisso bra men föredrar nog ull och bomull..men fina är dom :-)

#6 - Lilla a

Super söt! Jag älskar omlott koftor och denna var verkligen något utöver det vanliga. Tyvärr så tror jag att min mage kommer att sticka ut i glipan längst ner. Magen har inte riktigt velat dra ihop sig. Kanske beror det på att jag envisas med att fylla den med kladdkaka...



Tack så mycket för att du tittade in på min sida. Det gjorde mig väldigt glad.



Kram, kram från lilla a

#7 - Fia

Ska gå och hämta en i chocolate idag...om jag orkar..är hemma efter sviterna av sprutan? Eller något annat elände..



Du säger att den är normal i storlek- det gör mig lite orolig för på Ajabaja säger de att man nog ska gå upp en storlek om man vill att våfflemönstret ska komma bäst till sin rätt. Att om man ligger mellan två storlekar så ska man gå upp...

Så jag beställde en storlek större eftersom jag inte ville att den skulle sitta för tight. Är den för stor nu blir jag galen!!! Det är så jobbigt att byta saker...