glad godnatt plutt


Vi har aldrig haft några stora problem med Zack och hans sovvanor. Han har alltid sovit bra på nätterna och det har aldrig varit några problem att natta honom. Han sov hela nätter från det att han var 4½ månad och har alltid sovit i sin egen säng. Vi försökte få honom att sova hos oss i början, för jag hade tänkt samsova i ett par månader men han sov inte alls bra hos oss. Det blev en sån skillnad när vi provade att han skulle sova i sin egen säng, så då har han fått gjort det sen han var ca 1 månad gammal. Lite tråkigt att missa allt mys med samsovning, men Zack visade tydligt hur han sov bäst.

En kompis till mig sa att det var inte så konstigt att Zack sov så bra med tanke på att han har två föräldrar som är så bra på att sova... haha.. och visst älskar jag och sambon att sova mycket  :)

Zack har börjat ned en sån söt vana när vi lägger honom. Vi bäddar ner honom och så säger vi "gonatt gonatt" och då ler han alltid jättestort och vinkar till oss. Så sött!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
-B.
2009-10-29 @ 15:13:57

Hej!Du skrev på Katrins blogg att man kunde beställa ett sån där "vilket kön har babyn-test" även i Sverige? Jag skulle gärna vilja veta var, vad det heter och vad det kostar. =)Ha en bra dag!

Mvh -B.

Jenny i Dalby (mamma till tre)
2009-10-29 @ 15:16:11

Lyxigt värre med så lugna nätter. Min yngsta (14 mån) vaknar fortfarande flera ggr per natt, en bra natt innebär kanske 3 uppvaknanden och en mindre bra upp emot 10. Gäsp!

Sara
2009-10-29 @ 15:46:44

När ni bäddar ner honom i sängen,somnar han själv då?

För då har ni det verkligen lyxigt.

Min son sover hela nätterna och han somnar lätt men vi är tvungna att vagga honom tills han somnar. (inte för att det är jobbigt)Kram på dig och bönan

♥ ♥ ♥ bambi - gravid igen! ♥ ♥ ♥
2009-10-29 @ 15:50:40 Blogg: http://bambi.blogg.se/

Sara: Ja, han har alltid somnat själv (förutom när jag nattammade). Jag vet att vi har det extremt lyxigt, men vi får nog igen det när bönan tittar ut ;)

Linda
2009-10-29 @ 21:43:57 Blogg: http://lindaskriver.blogspot.com

Här är det precis likadant. William sover också i egen säng och är oftast lätt att natta om kvällarna. Stoppar om honom med sin napp och kanin, säger god natt och sen går vi ut och han somnar. Det är mysigt att samsova, men här märkte vi tidigt att både vi och William sover allra bäst när han sover i sin egen säng.

Sofie
2009-10-30 @ 08:47:33 Blogg: http://klingsberg33.blogspot.com/

Åhh, det är sånt man inte vill höra ;)

Hos oss är det totalt tvärtom och Malte vägrar sova i egen säng och har alltid haft svårt att somna själv. Fast det är ganska mysigt med samsovning också...

Ann-Louise
2009-10-30 @ 11:18:25 Blogg: http://www.annlouise.se/baby/baby.html

Vad skönt det måste vara när han somnar så lätt. Vår William sover visserligen hela natten hur bra som helst, men måste vaggas till sömns, vilket blir jobbigare ju tyngre han blir.

Camilla E Lindström
2009-10-30 @ 11:36:41 Blogg: http://emring.blogspot.com

Var med och ha chansen att vinna denna eleganta handväska Emma från Caia of Sweden. I exklusivaste läder från Sveriges senaste väskdesigner. Tävlingen är sponsrad av Caia of SwedenBesök min blogg:

http://emring.blogspot.com/2009/10/tavling-vinn-handvaska-fran-caia-of.htmlTrevlig helg

/Camilla

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet