bambi

Happy Halloween!

Idag är det Halloween! När jag växte upp i USA så var det en stor höjdpunkt på året när man fick klä ut sig och gå runt hos grannarna och "trick or treata". Jag har en bild på mig när jag är 5-6 år gammal och är utklädd till Wonder Woman en Halloween, jag ser så glad ut! Men nu hittar jag förstås inte det kortet, hade varit kul att visa er  :)

Men jag skickade iväg sambon på morgonen att köpa godis, så nu har vi ifall det kommer några barn. Det brukar ju inte vara så stort här i Sverige, men ibland kommer det förbi några barn på Halloween så det är bäst att vara förberedd.

Fast, jag har firat Halloween några gånger här i Sverige också, mest under tonåren. Men det var kanske mer att man hade en ursäkt att festa. Men vi hade ofta fest på Halloween och klädde ut oss.

Men idag så ska vi bara ta det lugnt och mysa. Jag har börjat tända min fina Yankee Candle som jag vann på Mammablogg Galan. Den doftar härligt av äpple och har en sån fin röd färg... blir nästan lite julstämning  :)

Ska ni fira Halloween?

#1 - Sanna

Jag ska "fira" helloween med att gå ut och shaka loss :P

Har också gjort en pumpalykta =)

Tycker de är mysigt med helloween..

SKulle vilja uppleva helloween i USA för de måste ju vara en upplevelse =)

#2 - MamsTrams

Näe, jag tycker inte om att det är en sådan kommers runt Helloween. Jag vill hellre minnas de nära och kära som gått ur tiden. Men, naturligtvis är det alltid kul att göra ngnting senare under dagen, typ kvällen och äta och dricka gott, eller gå på vanlig, ej hellowen-fest.