bambi

Höjdpunkten på dagen
Mår fortfarande rätt illa, men har pratat med min barnmorska och jag ska få akupunktur imorgon redan! Hoppas hoppas att det hjälper!

Jag pratade även med henne om att jag kanske har fått halsbränna (?). Jag har aldrig haft det förut så jag vet inte riktigt hur det känns, men har hört att man kan få det som gravid. Det gör ont i halsen och typ "bränner", men hon trodde att det snarare berodde på att jag hade spytt så mycket så att det kanske hade frätt på insidan av halsen.

Jag har så tråkigt här hemma så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag vågar inte göra något för då mår jag bara illa! Så då ligger jag istället i sängen och kör pekfingervalsen på min bärbara dator (inte så lätt att skriva när man ligger ner).

Nu ska jag ladda lite så att jag orkar hämta min solstråle på dagis. Jag älskar verkligen att hämta honom på dagis, älskar att se hur hans ansikte skiner upp när han ser mig och hur han kommer springandes mot mig med armarna utsträckta. Det är höjdpunkten på dagen! Synd bara att jag ska må så illa efter den korta utflykten, men det är det oftast värt...
#1 - tina s

undrar om det inte är en liten tjej du väntar...med tanke på dina symtom..

#2 - Ina

Hoppas, hoppas för din skull att akupunkturen hjälper!! Det måste vara vidrigt som du har det vecka ut och vecka in.

Kram på dig!!

Ina

#3 - Fifi

Usch, slutet på min graviditet så hade jag drake-halsbränna. Trodde jag andades eld i princip, hoppas du inte får det lika jobbigt framöver och kan njuta av graviditeten mer, på alla sätt.



#4 - Nina

Lycka till imorrn. Hoppas det hjälper. Även om det sällan gör det efter första ggn.

#5 - Erika

Lycka till imorn! Hoppas verkligen det hjälper dig! Jag hade halsbränna konstant... Inte roligt. Sköt om dig :)

#6 - ♥ Din E

Wow, inte trodde jag väl att Jag skulle fastna på en gravid/barn/mamma-blogg, men jäklar, du skriver om ALLT! Och jag sitter och ler då jag läser om sonens första "MAMMA" och liknande. Underbart. Och Odd Molly gör ju inte din blogg sämre direkt ;)



STAY STRONG! (:

#7 - Camilla

DVD-boxar funkar alltid när jag är sjuk och har det tråkigt.

#8 - Angela

Om du inte redan har gjort det så köp twilight-serien och läs. Böckerna är ju egentligen för tonåringar men jag är 27 år och fastnade direkt, var verkligen tvungen att streckläsa.

#9 - Lady Dahmer

nej, jag menar pappapeng. Oskar är ledig en dag i veckan. Jag tar inte ut nån fp.