bambi

Today is going to be a good day


Igår var ingen bra dag. Kunde inte äta alls. Det gick bara inte.

Jag frös och kände mig så energilös, så jag var tvungen att ringa sambon... och be honom hämta plutten på dagis kl. 15... och sen vara tvungen att åka tillbaka till jobbet för att han inte slutar förrän 18 och han hade ett viktigt möte kl. 17. Det kändes hemskt. Jag klarade inte ens av den enda uppgiften jag har om dagen.

Så igår var ingen bra dag. Kände mig hemskt låg. Men idag så ska jag tänka positivt. Idag ska bli en bra dag. Söta sambon skulle försöka åka hem på lunchen med lunch till mig, så jag ska känna efter om några timmar vad jag kan tänkas få i mig...

Men än så länge har jag fått i mig en macka och den har stannat i magen en timme, så jag fortsätter och tänker positivt! Idag ska bli en bra dag!
#1 - Mia

Oj, va jobbigt du måste ha det nu! Lider med dig - men det är bra att du försöker tänka positivt:) Du ska se att det snart, snart kommer att bli bättre det här...ge inte upp!

#2 - Jenny

Skickar en massa kramar! Hoppas du piggnar på dig snart! Kramisar

#3 - Therese

Åhh låter inget kul. Hittade din blogg på grund av Odd Mollykläderna men stannar kvar och läser för att jag är i en liknande sits. Dock är jag sjukskriven för förvärkar. Ibland klarar jag inte att gå de 200 meterna till sonens dagis för att lämna på morgonen och det är min enda uppgift. Då känns allt risigt, men sedan får man en bättre dag helt plötsligt. Hoppas att det vänder för dig snart.

#4 - everydaymolly by Bina - en molly varje dag!

ojojoj.. låter inget vidare!



KRAM

#5 - Josefine, Blåeld

Håller tummarna för att du känner dig bättre idag! Det måste vara jättejobbigt att må så dåligt...



kram!

#6 - Jennie

Usch att det aldrig bir bättre! Det låter väldigt jobbigt att må som du gör. Hoppas verkligen att det vänder snart.

#7 - Nina

Usch, hoppas verkligen att du mår bättre snart!

#8 - NIna

Usch, hoppas verkligen också att du mår bättre snart.

#9 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Usch din stackare! Jag vet preciiis hur du känner dig och det är verkligen för jäkligt. Hoppas att det vänder snart!!

#10 - Natali

Stackars stackars dig.....kan inte minnas hur det känns att må så dåligt så länge. Mina grav illamåenden har gett med sig runt v 12 hoppas det går över snart. KRAM

#11 - Natali

Hoppas du mår bättre snart. Tycker så synd om dig. KRAM