bambi

Vecka 44 - #153 Voile short dress

Denna veckas "Veckans Odd Molly" är sponsrad av Tin Tin Style som skickade mig en Voile short dress att recensera. Tusen tack!

Voile short dress är i 100% bomullsvoile, vilket är en lite tunnare och skirare bomull. Klänningen finns i färgerna dark red, rose, chocolate och chalk. Tin Tin Style har klänningen i chalk, men även blusen Voile tassel top i chocolate och rose.



Voile short dress är från årets vinterkollektion och visst är den den perfekta vinterklänningen? Man känner sig som en isprinsessa i den i chalk, men alla fina broderier och dom söta tofsarna. Jag älskar vidden i den och alla fina detaljer.

Jag blev kär i klänningen så fort jag såg den! Den är verkligen helt underbar! Jag tror att den kommer att bli en klassiker.

Jag har den i min vanliga storlek (2) och tycker att den passar perfekt. Den tunna voilen kan töja sig lite efter någon dags användning, så om man ligger emellan två storlekar så kan man nog ta den mindre storleken.

Jag matchade min med leggings och matchande strumpor som sticker upp ur stövlarna. Jag tänker mig att den är perfekt för alla julens fester. För mig så tror jag också att jag kommer kunna ha den även om jag hinner få lite gravidmage.



Har du en voile short dress eller en voile tassel top? Vad tycker du om den? Passformen? Kvalitén? Storleken? När använder du den (vardag eller fest)? Hur matchar du den?

#1 - Sara C

Har inte den, men vill ha den nu efter ha sett hur den sitter på dig. Den är super fin.

#2 - KalmarAnna

Jag har en voile tassel top i den läckra rosa färgen, den är skitfin men gigantisk i storleken så jag funderar på om voile short dress också är stor i storleken... Jag gillar den där i choklad men även chalk är ju najs. Trist med ditt illamående, jag hörde någon annan som också mådde pyton med #2 men inte hade mått så illa med ettan, märkligt...

#3 - Malenami

Vad fin den är på dig! Skapar ett starkt ha-begär!



Kramkram, Malenami

#4 - Sara C

En annan fråga



är det någon som vet om Odd Molly T88 buttondown blus är liten eller stor i storleken?

#5 - Fru Evelina

vad fin den var på dig!!

hoppas du mår bättre idag, illamående är verkligen skit!

#6 - Mia

Den är så himla fin!!

Jag har den i rose och jag bara älskar den!

Man känner sej så himla söt i den..

Jag såg den i en annan blogg med ett midjeskärp till, så läckert var det!

Hoppas du piggnar till snart, vet hur det är ;-)

Kram Mia

#7 - Ina

Jag har en i rött och den är hur fin som helst!! Den är nog ganska normal i storleken tycker jag. Jag har bara använt min en gång än och då hade jag standardunderklänningen under och matchade broderierna med ett par Knee lenght sock i dark pink, det tycker jag blev fint!

Du kommer garanterat kunna ha den ganska långt in i graviditeten då den ä så vid i kjolen.

Du är jättefin i den!!:-)

Kram Ina

#8 - Ina

Tar mig friheten att svara "Mia C" angående T88, jag tycker den är ganska normal i storleken... :-)

#9 - Heléna Kämpe

Hej :) Jag köpte min bruna igår och har inte hunnit använda än...kanske imorgon!!!Hoppas du snart mår bättre!!!!!

#10 - Sara C

Tack Ina för ditt svar.



Då är den inte tajt över brösten?

#11 - Exklusiv vardag

Har ingen men är minsann lite sugen :-)

#12 - Anonym

Jag har den till vardags ihop med grå strumpbyxor, offwhite sockor från OM, spoiler skirt och ett linne under. Har den i rött.

#13 - Marie

Hej!



Jag tycker nog att den är lite stor i stl - om man inte är väldigt "bystig" eller vad jag ska kalla det=) Jag är en tvåa men köpte 1 i denna, sitter perfekt och är så fin. Tyvärr lossnade ena knytsnöret efter en dags användning, inte såå kul när klänningen kostade 1900:-... Lite trist med känslan att kvaliteten är på väg åt fel håll, inte jättenöjd med Nylon Parker Coaten heller. Eller har jag haft otur månne?



Mvh

Marie

#14 - Nina ♡

Gillade den där. Skulle valt den längst till höger.

#15 - Natali

Jag använder min röda till vardags. Ingen festklänning anser jag. Matchar den antingen med en spoiler skirt under eller bara med strumpyxor och knästrumpor. Ibland med ett bälte i midjan.

#16 - Susanna

Jag tycker att voile short dress är liten i storleken, speciellt vid bysten. Jag tog en 2:a(har oftast 2) men den var alldeles för liten, trist! Tassle top däremot är jättestor i storleken. Du är jättefin i din voile short dress, stor kram

#17 - Sannibus

Jag har den och jag äääälskar den! Så mycket att jag beställt en voile top i chocolate som kommer imorogn förhoppningsvis... :D

#18 - Frusna flickan

Jag tycker att voile short dress är ljuvlig. Jag har 2-3 i Odd Molly och pga bysten måste jag ha den i stl 3.



Volie tassel top kan man dock få plats med massa bröst i. Jag drunkade i 3:an så den åkte........



Ang T88 buttondown så är den ej gjort för bysita kvinnor. Jag kunde inte ha 3:an över bysten (har c-d-kupa) och då var den ändå för stor i övrigt - axlar, ärmar och så. Kunde alltså absolut inte ha 2-an heller pga bysten.

#19 - tiffanys

Ang T88 buttondown så är den ej gjort för bysita kvinnor. Jag kunde inte ha 3:an över bysten (har c-d-kupa) och då var den ändå för stor i övrigt - axlar, ärmar och så. Kunde alltså absolut inte ha 2-an heller pga bysten.

#20 - tiffany

Kunde alltså absolut inte ha 2-an heller pga bysten.