bambi

Hej!

Det händer saker och ting som jag inte riktigt kan berätta om i bloggen (kanske senare), men som jag inte kan sluta tänka på. Detta är lite grann nackdelen med att vara lärare, att man inte kan berätta riktigt lika mycket i bloggen som kanske t.ex. en kassörska eller en sjuksköterska kan göra. Jag vet att en del elever (både nuvarande och gamla) läser bloggen, vilket gör att jag tyvärr måste utelämna vissa bitar... för som lärare vill man ändå vara lite privat. Men det är jättekul att elever läser bloggen, speciell gamla elever som håller kontakten med en på så sätt! :)

#1 - Johanna

Hej, är "nybliven läsare" av din fina blogg och tycker den är toppen!



Och du som har koll, när kommer nästa släpp med "vinterkläder" från OddMolly?



/Johanna

#2 - Anonym

Förstår precis vad du menar. Det är lite det som håller mig tillbaka från att starta blogg faktiskt, för jag älskar ju att skriva och fota, skriver egen dagbok osv. Men som lärare står man liksom på scen varje dag och känner sig ganska iakttagen redan som det är, så en viss privat sfär vill man också behålla!

Nena

#3 - Anna

Hm, jag läser till sjuksköterska nu och det kan få stora konsekvenser om en sjuksköterska skulle lämna ut något om hennes jobb i en blogg.Om det nu är det du menar... För tystnadsplikten gäller även när man lämnat sjukhuset.

#4 - Anonym

En sjuksköterska kan väl inte skriva om patientfall i bloggen direkt?

#5 - Halvan

Nu blir vi nyfikna........:-)

Man får gissa vad det är:D

Alltid lika spännande att läsa din blogg!

#6 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Anna & anonym: Nejnej, jag menar INTE saker som handlar om jobbet... utan nu handlar det om ens privatliv!

#7 - Ulrika

Håller med ovanstående att det är strikt tystnadsplikt som gäller när man jobbar som sjuksköterska, och eftersom en del läser bloggen på jobbet också så begränsas det man skriver vääldigt mycket även om ens privatliv också, om man nu inte vill att ALLA på jobbet ska veta...har därför gjort en paus i skrivandet och ska ev starta en ny mer anonym blogg, det är så tråkigt när man inte kan skriva vad man vill utan att det med all säkerhet misstolkas :(...

#8 - Anna

Oh, nu förstår jag (: Ibland läser man lite galet.. Främst om man är trött. Men det förstår jag att du vill! Det är svårt det här med nätet tycker jag. Speciellt bilder och sånt. Det kan ju hamna i fel händer och sluta riktigt illa..

#9 - Pingla

Håller med om det där med privatliv och bloggande.

Det är därför jag bla inte har något huvud på bilderna. Har både kunder och personal som jag inte känner att jag vill "lämna ut" mig för.