bambi

Efterlyses: Deniz 9 månader


Idag när vi gick på stan så hajjade jag till när jag såg dessa lappar upphängda. Jag kunde inte låta bli att ta en lapp. Jag blev ju nyfiken. Varför saknade denna person sin 9-månaders son?

Jag surfade in på webadress som fanns på lappen och fick då veta att dessa lappar är en del av en PR-kampanj för en bok som heter "Pappa älskar dig!". En ganska så djärv PR-kampanj, nästan gränsar till smaklös, men det får folk att hajja till och det är förstås det dom vill!

"Pappa älskar dig!" är en skriven av Ferat Korkmaz och är en sann historia om hur mamman till hans son kidnappade sonen när sonen bara var 9 månader gammal. Detta var 4 år sedan och Ferat kämpar fortfarande för att få träffa sin son.

Fyra år efter kidnappningen av sonen har vårdnadstvisterna kostat pappa Ferat hundratusentals kronor och ett oändligt antal tårar. Striden för sonens rätt att träffa sin pappa är den tuffaste han någonsin utkämpat. Och den pågår fortfarande …

Ni kan läsa mer om boken och Ferats hamp här.
#1 - Sarah

Den är smaklös tycker jag. Iofs lika mycket som att han inte får träffa sitt egna barn. Usch vad hemskt! :( Jag skulle bli galen om samma sak hände mig.



Tack för en bra blogg förresten, kollar in här varje dag! :)

#2 - Marie-Louise

Fy vad hemskt, jag förstår verkligen att du hajade till. Men ja barnet är ju saknat, fortfarande. Men som PR-kupp kan jag tycka att det känns lite väl....

#3 - Boboolicious - True Stories

Gud va sjukt! jag måste läsa boken! Trevlig blogg du har :) kram!

#4 - Tess

Känns ju lite väl häftigt att utnyttja en sådan sak som PR...:-/ Men det kanske är sånt som krävs för att folk ska uppmärksamma det.

#5 - Terron Musgrove

Fast nu är det ju ingen PR-kupp i den bemärkelsen!!



Detta är på riktigt... Ferats (Pappan) son kidnappades av mamman. Vi uppmärksammar en verklig händelse som ja är hemsk och smaklös om man nu så vill kalla det, men det är en verklighet en mardröm som Ferat lever i just nu.



Ferat, har i sin kamp om att få tillbaka sin son skrivit ner händelser och känslor under resans gång som ges ut nu. Boken har han skrivit i hopp om att hans son en dag ska läsa den och få höra och se sin fars kamp för att få vara i hans liv. Detta är helt sjukt och hemskt. Jag är Pappa till en 3,5 år dotter och jag kan inte ens föreställa mig hur jag skulle känna om jag en dag kom hem och min dotter var borta utan ett spår. När Ferat kom till oss i sin desperation så var det ingen snack om saken om att vi skulle hjälpa honom.



Vi vet att folk reagerar starkt på "saknad deniz 9 månader" annonserna och det är det som är meningen. Folk reagerar starkt och tror nästan inte att det är sant. Det jag har att säga till alla dem är "tänk er att leva i den mardrömmen".



Terron Musgrove / Musgrove & Friends