bambi

En speciell tid...
Zack var först på dagis idag och jag lämnar honom kl. 9! Först klockan nio!! Och han går ändå på ett "syskondagis" alltså barn med blandade åldrar (1-5 år) och var FÖRST av alla? Jobbar inte folk (visst en del har kanske fortfarande semester men dom är 19 barn på förskolan)? Jag blev förvånad över detta förra terminen också, att i princip alla barn bara var på förskolan mellan 9-15.


Idag börjar dom flesta skolan här i Stockholm. Det känns lite tråkigt att jag inte får ta del utav det. Skolstart innebär en massa glädje att återse gamla elever, lite pirr i magen att träffa alla nya och en massa roliga idéer i huvudet. Man har alltid som mest inspiration inför lektionsplanering så här vid skolstart och man brukar ha riktigt storslagna idéer (som inte alltid brukar bli genomförda). Denna tid är lite speciell för lärare...
#1 - Emelie

Det lät lite konstigt att ingen var där vid nio! Då brukar väl dom flesta börjat jobba?

#2 - Stina

Det är alltid spännande med första dagen på dagis, hoppas att det funkar fint!

#3 - Lovisa

men kanske det är som så att de flesta föräldrar är föräldralediga ( som du ) då får bara barnen gå mellan 9-15, så e det iaf där jag har min Lukas, där lämnas de flesta barn runt nio och hämtas runt 15, just för att föräldrarna inte får ha dem längre på dagis än så.

Kram

#4 - Sara - Mamma till Max snart 2 år

jag jobbar på fritids och kl. 7 imorse hade vi 15 barn!!



va skönt med en så liten förskola, bara 19 barn!