bambi

L som i Leah eller Lundmyr of Sweden


Kids Only paketet innehöll en massa fina presenter till Leah från Lundmyr of Sweden (älskar deras kläder!). Vi fick chansen att prova Lundmyrs nya preppy-kollektion som verkligen är jättefin!


Denna kortärmade pikébody har tre knappar fram i urringningen (så ingen risk för att den är för trång när man ska trä den över huvudet). Den är mjuk och skön och är gjord i 100% ekologisk bomull. Finns även som klänning.

Dregellappen, som är ett måste för Leah som dreglar så mycket, matchar snyggt och har två knappar bak (för att reglera storleken). Finns även i svart.


Byxorna är otroligt praktiska och snygga! Dom går att vika upp till shorts alt. 3/4 byxor så att dom går att använda JÄMT (finns hällor längst ner, se högra bilden)! Dom har en massa snygga detaljer och är i tunn skön ekologisk bomull. Storleken kan regleras i midjan också, så det känns som ett par byxor som man kan använda länge! Helt klart favoritbyxorna!

Hela preppy-serien från Lundmyr går i 100% ekologisk bomull och tål förstås 60 gradig tvätt! Du hittar den här! Tusen tack till Kids Only för dom fina kläderna!
#1 - Apan satt i granen

Wow vilket paket. Rena julafton. L som i lerduva eller kanske lårkaka?

#2 - Jacks mamma *Ung, högskolestuderande mamma*

Åh, vad fint det var!