bambi

Mail från bröllopskoordinatorn


Ljuvligt att få ett mail med ämnet "Bröllop i Paradiset". Igår damp det alltså ner ett mail från bröllopskordinatorn i Thailand. Det pirrar lite i magen när jag tänker på att vi ska gifta oss! Åh, va jag längtar!

Hon hade en massa frågor. Men först och främst måste vi ju bestämma oss för VAR och NÄR vi ska gifta oss. Sambon ska prata lite med dom på jobbet denna vecka angående att vara föräldraledig i två månader och höra om dom har några önskemål angående vilka veckor han ska vara borta. Sen nästa vecka ska vi försöka boka flygbiljetter!

Jag tror också att jag har bestämt mig för att få en klänning uppsydd där nere. Måste bara bestämma mig för hur den ska se ut! Denna klänning (här ovanför) är en favorit...
#1 - Helena

jättevacker klänning! Vart i Thailand har ni tänkt gifta er? Jättevackert med strandbröllop, vi var inne på det men så blev det kyrkbröllop hemma iaf :-)

#2 - Carina

åhhh vad spännande :)



Låter underbart att åka iväg och ha sitt bröllop i paradiset. Kul att du låter oss få vara med i en del av dina planeringar runt bröllopet.



Det här är en av många anledningar till varför du fick en Beautiful Blogger Award av mig för flera dagar sedan http://www.totalbeauty.se/beautiful-blogger-award/ Du skriver bra och har en underbar blogg :) som jag inte kan låta bli att surfa in på dagligen för läsa!

#3 - Carro

Åh härligt med bröllop. Jag gifte mig med min man i Thailand 2008. Såååå underbart =)

#4 - Evamy - snart 2barnsmamma i Frankrike

åh vad underbart! jag vill också gifta mig utomlands.. på någon fin strand i någon enkel klänning med närmaste familjen som gäster... mm nu kommer jag drömma mig bort restenav kvällen :)