bambi

Snart dags att återgå till verkligheten
Jag har varit sååå trött idag (så om något av mina inlägg idag verkar virrigt så vet ni varför) och jag har inte fått sova något extra på dagen för det har alltid varit något av barnen som har behövt mig (så är det att vara tvåbarnsmamma). Men jag har varit väldigt trött efter min operation av sköldkörteln. Jag har aldrig känt mig PIGG sen operationen och tror därför att min medicindos är för låg. Min läkare ska ringa imorgon och berätta vad proven som jag tog i tisdags visade och berätta om jag får höjd dos eller inte *hoppas hoppas*

Jag är lite orolig över hur allt ska funka nu när sambon ska börja jobba igen, vilket han gör på måndag! Då är det jag som ska lämna och hämta på dagis och laga middag varje dag. Hur ska jag orka om jag är så här trött när han är hemma?

Jag är otroligt glad över att sambon har kunnat varit hemma så länge (han har varit hemma ända sen Leah föddes, alltså 3½ månad) och fått varit med och delat den första tiden i Leahs liv. Först skulle han bara vara hemma dom första 2 veckorna, sen blev jag sjukskriven och så har han tagit ut föräldraledighet och semester. Men nu är det alltså dags att återgå till verkligheten... jag längtar inte direkt...


Usch, jag vet inte vad jag ska säga om den här tjejen som fejkade att hon hade cancer. Hon rakade av sig håret, ögonbrynen och gick ner i vikt. Allt för att folk skulle tycka synd om henne och donera pengar till henne... hemskt, hur kan man låtsas ha en sådan hemsk sjukdom?
#1 - Maria

Ja, man drar ett stort lass när man är hemma med 2 små barn. Men jag försökte njuta så mkt som möjligt & hitta på saker med barnen. Maten kan man göra lite enkel, in med allt i ugnen blev min räddning....Lycka till;)

#2 - Liten

usch så sjukt, hur kan man...så många på riktigt sjuka det finns som inte får ngn hjälp alls...

#3 - Jo'El

"hemskt, hur kan man låtsas ha en sådan hemsk sjukdom?"



Pga att stigmat som omger cancer gör att omgivningen varken kan eller vill ifrågasätta den sjukes integritet med frågor om sjukdomens riktighet. Valet av sjukdom var nog ytterst strategiskt i detta fall.