bambi

Spartips: Gå från affär till affär
Förutom budgetklippning så har jag även börjat sprungit runt i alla affärer vi har i närheten och handlat "veckans vara" och andra erbjudanden dom har just nu. Jag har faktiskt inte mindre än SEX stycken färska kycklingar i kylen...haha... vi kommer att äta en hel del kyckling den närmaste tiden. (Jag ska frysa in ett par stycken)

Eftersom vi har en "Ingen reklam, tack" skylt på dörren så går jag in på butikernas hemsidor och kollar upp deras erbjudanden. Jag skriver sedan upp det jag vill köpa i respektive butik och så har jag en lista när jag går runt från butik till butik (vi har rätt så många olika butiker i närheten, ICA, Vi, Hemköp, PrisXtra, Lidl, Willy's och Konsum tar max 10 min. att gå till). Tur att man är föräldraledig och har tid att promenera från affär till affär.

Jag känner mig jätteduktig som har gått runt och sparat oss en massa pengar. Visst har det varit bekvämt med Framtiden Mat (middagar hemleverade), men det har kostat 795 kr. i veckan (5 middagar för 4 personer) och när man kan få en färsk kyckling för 20 kr så känns det som om man kan spara in en hel del på den kostnaden.

Hittills så har vi sparat ihop till resan, bröllopet och ringen, så nu har vi ca 4 månader att spara ihop till uppehälle. Så det borde vi klara av!
#1 - Julia

Du är ju Huuur duktig som helst!!

#2 - Norea

Ett tips:

Jag har också "ej reklam, tack!" på dörren, men jag prenumererar på "veckans nyhetsbrev" ifrån de butikerna jag har i min närhet och brukar handla i och läser deras kampanjreklambladet via mail. Smidigt och enkelt. Självklart kan man surfa runt som du gör också.

Vissa butiker har speciella interneterbjudande man bara får om man prenumererar på deras nyhetsbrev. Bl.a min ICA-butik.

#3 - Carolin

Om du vill slippa lite surfande kanske http://www.regionalreklam.se/whois.php kan vara något för dig! De samlar reklam från de flesta stora kedjorna på en sida och man kan själv välja vilket område man bor i.