bambi

Strategier för att orka med trots OCH förkylning


Igår så var strategin att vara ute så mycket som möjligt och vi besökte flera lekparker och öppna förskolan. Tyvärr så mådde inte Leah så bra så vi spenderade eftermiddagen hemma. Vi har blivit ordentligt förkylda och Leah tyckte det var jobbigt med snor och illamående.

Idag mår Leah bättre, men jag har ont i halsen och ont i huvudet. Anna (som har smittat mig) varnade mig, så jag får skylla mig själv. Jag är alltid sån som tycker att man inte ska vara rädd för baciller och har inget emot att träffa förkylda vänner... men när man sitter här med ont i halsen så ångrar man sig lite. Fast Zack kommer börja dra hem en massa förkylningar från dagis ändå..

Leah var klädd i svart och vitt igår så alla trodde att hon var en pojke, fick höra "är det två pojkar?" och "är det lillebror som sitter där bakom?". Sen när jag svarar att det är en flicka så ska folk alltid ursäkta sig så mycket.


Idag är i allafall strategin att åka till svärföräldrarna... allt för att slippa en massa trots nu när vi alla är förkylda. Ordet "nej" kommer ofta ur Zacks mun nu för tiden nämligen.

Ha en underbar lördag allihopa!
#1 - Diana - Nybliven mamma ♥

SÅ mysig blogg du har! Alltid kul att läsa om andras mammor och deras vardag. Är själv ung mamma till min lilla 5 mån dotter. Kram/ Diana

#2 - Anne

Jag gillar in blogg av flera anledeningar: jag är liksom du Molly-frälst, du skriver tänkvärt, initierat, roligt och lättsamt. Jag har inga egna barn men väl två guddöttrar och eftersom jag ine spenderar hela dagarna med dem är det jätteintressant att läsa om hur din barn beter sig och hur du reagerar som mamma. Hjälper mig att förstå vad som försiggår med "mina" :-)

Kram

#3 - Apan satt i granen

Nämen, du fick en bacililisk trots allt? Bra jobbat. De är verkligen ihärdiga nu rför tiden. Hoppas du blir bra snart. Den där Anna är inte att lita på.

#4 - Emma Engberg Standar

tråkigt att folk är så fördomsfulla med färger..