bambi

18 dagar kvar

 
18 dagar kvar tills vi åker. Varje morgon så har jag lust att ge upp när jag är mitt upp i kampen om att få på två skrikande ungar vinteroverallerna. Jag överdriver inte när jag säger att det tar en halvtimme för mig att klä på båda barnen och mig själv och sätta i dom båda i vagnen. Inte klokt. Tänkt så skönt att det är bara 18 dagar kvar av denna overall påtagande och avtagande... sen säger vi farväl till alla jobbiga vinterkläder...

18 dagar kvar av mörker och slask. Låt tiden gå fort, för jag vill till sol och värme. (Och låt oss hinna få ordning på alla papper så att vi blir gifta i juridisk mening också.)


//Drömmer sig bort (och snart får ni också drömma er bort när jag bloggar därifrån!)
#1 - Anonym

Åh, jag känner igen mej så väl. Har ett barn på snart 2 år och den andra är 8 månader- varje gång vi ska gå ut så får jag jaga 2åringen för att klä på henne och den lilla gallskriker från man börjat klä på henne tills hon sitter i vagnen. Tar nog en halvtimme hos oss också från det att jag tagit på klöderna tills dom sitter i vagnen. Längtar till sommaren då det bara är att sätta på dom sandaler o sen gå ut.

#2 - Catti

Varför ska man behöva kämpa med overallerna, kan de inte bara förstå att de ska på.

Just nu får 2 åringen här hemma försöka sätta på sin overall själv medans jag klär bebisen och sen letar jag fötter på den stora då brukar det gå rätt bra.

#3 - freja

spännande med bröllop! visst vart det i thailand? eller är jag ute och cyklar nu?

#4 - Beata

Längtar också till sommaren, just för det där med vinterkläderna... Blir så trött.



Ska bli kul att läsa om er resa!

#5 - Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

18 DAGAR KVAR... HERRE MIN GUDRUN det är ju INGENTING. Snart åker ni verkligen. Det är ju helt fantastiskt.

Hoppas det ordnar sig med papprena innan. Det tror jag.

#6 - Helle

Haha! "Bara" en halvtimme?

För mig tar det 40 minuter bara att få på ungarna ytterkläderna, men då har jag också "viljornas kamp" med Liam 20 månader... ;-P

#7 - Malin

Ja just det ja...30min. Kom tillbaka vid 3års trotsen:) Behöver nästan inte säga någe mer. Tyckte sonen var jobbig vid 18månader, men det här klår ALLT. Tur 7 månaders killen är snäll. Eller snäll och snäll du förstår kanske vad jag menar:). I jämförelse.

Så spännande att snart vara där:) Då slipper du overallerna oxå!